Duša se raduje sa posebnim razlogom - Ivana Španović potvrdila srećne vesti!

Autor:

14.09.2020 10:30

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagramMotivacione fotografije Ivane Španović i njenog emotivnog partnera mnogima su inspiracija.

Ipak mnogi su se oduševili, kada su na poslednjoj Instagram objavi srpske atletičarke na njenoj ruci primetili prsten. Verila se Ivana Španović, a sudbonosno "Da!" rekla je svom dečku Marku Vuleti, treneru i nutricionisti.

Da je veliki dan nastupio najavila je fotografijom, na kojoj ima posebnu šminku i frizuru. Posebna prilika izmamila je posebne emocije:

- Srce je puno sreće, a duša se raduje sa posebnim razlogom! - napisala je Ivana.

Povreda za povredom: Ivana Španović doživela nezgodan prelom noge

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Španović (@ivanaspanovic) дана 12. Сеп 2020. у 3:51 PDT


Nedugo zatim na Instagramu je podelila fotografiju, na kojoj blista od sreće. Verila se Ivana Španović i nasmejana podelila je trenutak u zagrljaju svoga verenika.

- Kada neko oslobodi dete unutar vas i divlje vas zavoli, znate da ste pronašli pravu osobu - napisala je Ivana i sa svojim pratiocima podelila radosne vesti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Španović (@ivanaspanovic) дана 12. Сеп 2020. у 9:39 PDT

Istu fotografiju podelio je i Marko uz opis:

- Provedi život sa nekim ko budi dete u tebi!

Ivana Španović - Marko je najveća podrška

Iza naše sportistkinje ostao je težak period. Zbog preloma metatarzalne kosti desne noge, bila je primorana da neko vreme odustane od takmičenja. Tokom tog perioda, naporno je trenirala, kako bi bila u formi za Evropsko prvenstvno koje će se održati u martu 2021. godine. Tada će Ivana pokušati da osvoji četvrto zlato u nizu.

Tokom perioda oporavka, Marko joj je bio najveća podrška, pomagao joj je da kreira treninge, ali ju je i motivisao iz dana u dan. Sada kada je oporavak potpun, rešili su da loš period ostave iza sebe, a veridba je način da zajedno, jači nego ikada krenu u susret velikih uspeha.

Ivana Španović: Želim da završim karijeru pred domaćom publikom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Vuleta (@marko_fitt) дана 29. Авг 2020. у 4:18 PDT