Predrag Stojaković proslavio je godišnjicu braka sa prelepom suprugom - volimo jedno drugo zar ne?

Autor: Vanja Vladičić

17.09.2020 15:58

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA Images, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA Images, InstagramPeđa i Aleka proslavili su godišnjicu braka, sada su presrećni a nekada su svi bili protiv njihove ljubavi.

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji košarke i jedan od najboljih šutera ikada u Američkoj NBA ligi, Predrag Stojaković proslavio je juče 14 godina braka sa prelepom suprugom, bivšom manekenkom Alekom Kamilom.

Nakon završetka uspešne košarkaške karijere, Peđa je konačno našao više vremena za svoju porodicu, pre svega suprugu 47-godišnju suprugu Aleku Kamilu. Iako se Peđa retko oglašava u javnosti i vodi miran i povučen život sa svojom porodicom, mnoge obožavaoce prijatno je iznenadila poslednja objava na društvenim mrežama supruge proslavljenog košarkaša.

Ona je naime obeležila godišnjicu njihovog idiličnog braka prelepom fotografijom sa venčanja, gde verujemo da je odgovor na njeno pitanje zaista očigledan.

- Jednom davno... 17 godina zajedno, 14 godina braka, troje dece, ne više od 20 preseljenja i ponovnih početaka... Volimo jedno drugo, zar ne?

Šarmantno i džentlmenski: Peđa Stojaković priredio iznenađenje supruzi (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by alekakamila (@alekakamila) on Sep 15, 2020 at 11:47am PDT

Lepa grkinja postala je gospođa Stojaković 2006. godine, u crkvi Svetog Dimitrija u Solunu. Svadbi decenije kako je popularno nazivaju grčki mediji prisustvovali su brojne legende, a neke od njih su i Vlade Divac, Vlada Radmanović, Dragan Tarlać, Dragan Šakota, Raka Marić... a za sjajnu atmosferu bila je zadužena tadašnja kraljica splavova Danijela Vranić.

Peđa i bivša manekenka u trenutku kada su rešili da ozvaniče svoju vezu već su uveliko bili ponosni roditelji sina Andreja i šestomesečne ćerke Mile.  Nakon što je par dobio i treće dete, sina Maksima njihova ljubav samo je dodatno ojačala.

Košarkašica ostala bez reči: Milicu Dabović oduševio potez poznate manekenke

 

View this post on Instagram

 

A post shared by alekakamila (@alekakamila) on Jan 1, 2020 at 12:53am PST

Iako su mnogi prognozirali krah njihove veze, oni su istrajali.

Pored brojnih sportskih uspeha Peđi su najviše zavideli na odnosu sa Kamilom, jer za taj brak mnogi nisu prognozirali dugotrajan rok. Problem su videli u činjenici da je pet godina starija od njega, ali i da se bavi manekenstvom, te da će se obaveze isprečiti između njih. Ona je međutim u potpunosti digla ruke od svoje karijere i posvetila se podizanju porodice sa sportistom. Peđa je Kamilu upoznao tokom boravka u Grčkoj, gde je pet godina igrao za tamošnji košarkaški klub Paok.

Legendarni košarkaš Kobi Brajant poginuo u Kaliforniji

 

View this post on Instagram

 

A post shared by alekakamila (@alekakamila) on Sep 15, 2019 at 9:03am PDT

Bilo je tamo i lepih i loših iskustava. U privatnom životu sam uživao, mnogo sam se vezao za Solun. Grčka mi je potpuno odgovarala za život i slobodno mogu da kažem da mi je druga domovina. Kada sam se odselio za Ameriku, odlučio sam da u Solunu kupim stan, gde se danas često vraćam i provodim vreme sa starim društvom. Sećam se da sam se tada plašio – šta ako žena mog života ne bude volela Solun i Grčku – prepričao je bivši košarkaš za 'Story', ali sudbina mu je bila blagonaklona jer je njegova današnja supruga upravo odatle.

Čestitamo im na dugovečnom i idiličnom braku, želimo im mnogo zdravlja i uspeha, te se nadamo da će njihova ljubav biti istrajna i dovoljno jaka da prebrodi sve probleme sa kojima bi mogli da se susretnu!