Nakon 15 godina partnerstva - Razilaze se Srđan Predojević i Jovana Joksimović?

Autor:

23.09.2020 11:24

Foto:

Foto:



Kako nezvanično saznaju domaći mediji popularna voditeljka Jovana Joksimović obavila je razgovor sa direktorom RTS-a povodom prelaska na nacionalnu televiziju.

Jovana Joksimović i Srđan Predojević više neće raditi zajedno, zaista iznenađujuća informacija, obzirom da je popularni voditeljski par svoju slavu stekao baš tako - u paru! Ipak nakon 15 dugih godina partnerstva spekuliše se da je ipak došlo vreme za rastanak. Dan nakon što je TV Prva zvanično saopštila da popularni dvojac više nije deo kolektiva pomenute televizije, stigla je i vest da je televizija na kojoj su počeli svoje karijere kontaktirala Jovanu kako bi vodila jutarnju program nacionalne televizije.

Jutro bez njih neće biti isto – Jovana Joksimović i Srđan Predojević napustili su TV ‘Prva’!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on Aug 31, 2020 at 4:33am PDT

Naime, Radio televizija Srbije, gde su se njih dvoje i proslavili, želi da vrati samo suprugu Željka Joksimovića, dok za njenog kuma, kako izveštava Alo, nema mesta u njihovom kolektivu. Razlog tome je navodno kršenje ugovora i Predojevićev sukob s pojedinim kolegama, urednikom ali i tadašnjim direktorom Aleksandrom Tijanićem.

Kako navodi Alo, Predojević je dovodio goste mimo odobrenja kolegijuma, što su mu posebno zamerili. Što se Jovane tiče njoj su vrata otvorena, te je ona navodno već obavila razgovor sa Draganom Bujoševićem.

On ima želju da voditeljka ponovo počne sa radom na Javnom servisu, ali, prema izveštajima domaćih medija, problem je u novcu. A da li će Joksimovićka i Bujošević naći zajednički jezik znaćemo u narednih nekoliko dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on Jan 13, 2020 at 1:18am PST

Podsetimo, Srđan se juče oglasio povodom otkaza, voditelj je priznao da mu je jako teško, te je otkrio šta se zapravo dešavalo.

- Nalazim se u neprijatnoj situaciji. U novinama čitam da se svi biju oko mene da radim na njihovim televizijama, a meni niko broj da okrene. Ne daj bože da se bilo kome desi da u 49. godini ostane bez posla. To je katastrofa. Ne znamo zašto su nas otpustili kada smo imali najgledaniju emisiju na „Prvoj”. Grafikon pokazuje da smo mi stub te televizije. Brojke pokazuju da smo najbolji, ne kažemo to mi - počeo je Srđan za Informer.

Obrt na jutarnjem programu – Srđan Predojević najavio emisiju ali se nije pojavio?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SRĐAN PREDOJEVIĆ (@srdjan.predojevic) on Sep 10, 2020 at 1:21am PDT

Voditelj je objasnio i spekuliacije da su se on i Jovana posvađali sa čelnim ljudima Prve, koji su odlučili da petkom emisiju vodi Filip Čukanović.

- Spremio sam emisiju i došao na televiziju. Obezbeđenje mi nije dalo ni da uđem u zgradu: „Srđane, molim vas nemojte da ulazite, imam takvu naredbu” – ispričao je Srđan i istakao da s Jovanom nije u svađi i demantovao informaciju da je odbio da za 2.000 evra radi na RTS-u, jer su na „Prvoj” primali čak 10.000 evra.

Ko je Filip Čukanović, mladi voditelj koji je ‘skinuo’ Jovanu i Srđana sa trona?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on Feb 5, 2020 at 2:13am PST

- Ko u Srbiji ima toliku platu? Zašto bih odbio ponudu od 2.000 evra. Ko odbije, taj nije normalan. Nisu me ni zvali – Zaključio je Srđan.