Šeron Stoun otkrila čiji poljubac pamti - Mogao je da mi radi šta je hteo!

Autor:

26.09.2020 18:25

Foto:

Foto:



Glumica Šeron Stound bila je ludo zaljubljena u popularnog holivudskog šmekera i zavodnika.

Popularna glumica pričala je u emisiji Endija Koena 'Watch what happens live' o svojim iskustvima prilikom snimanja emotivnim scena. Interesantno je da se i ova kao i mnoge druge emisije održava online, tačnije putem zoom aplikacije. Ipak nesvakidašnje okolnosti nisu ni malo uticale na atmosferu u emisiji koja je bila odlična.

Popularni voditelj postavio je krajnje interesantno pitanje proslavljenoj glumici Šeron Stoun. - Šeron, od svih glumaca sa kojima si glumila, ko se ljubi najbolje a ko najgore? - postavio je pitanje Endi. Čini se da je Šeron već imala spreman odgovor s obzirom da se ni najmanje nije dvoumila pa je istakla da je najbolji filmski poljubac imala sa Robertom Denirom - Robert Deniro se sigurno najbolje ljubi. - Istakla je uzbuđeno glumica.

Njih dvoje su strasti razmenjivali u popularnom filmu 'Kazino' iz 1995. godine, a sudeći po tome koliko je nahvalila proslavljenog glumca verujemo da je poljubac odlično upamtila.

- Jako sam mu se divila. Samo sam htela da sedim s njim za stolom. Možda baš zato što sam ga smatrala tako posebnim, bio je to savršen poljubac za mene. - Istakla je Šeron.

Proglašena ženom godine: Šeron Stoun primila nagradu, sela na stolicu i ponovila čuvenu scenu iz “Niskih strasti” (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by angelica moore (@angelica.g.i) on Nov 1, 2017 at 7:42am PDT

Šeron se i našalila na svoj račun istakavši da je bila toliko luda za njim da je mogao i da je udari čekićem ona bi mu oprostila. - Bila sam tako luda za njim da je mogao da me udari čekićem u glavu i svejedno bih bila oduševljena. Bilo je divno. Ne mogu ni jedan drugi poljubac s filma uporediti s njegovim. Nakon toga su svi bili onako. - Zaključila je glumica.

Surovo iskrena Šeron Stoun: Ko god vam kaže da izgled nije važan vas laže!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on Sep 22, 2020 at 1:14pm PDT