Nova prinova u porodici simpatične voditeljke - porodila se Jelena Simić!

Autor: Vanja Vladičić

29.09.2020 20:12

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA Images, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA Images, InstagramPreslatka porodica voditeljke slagalice bogatija je za još jednog člana!

Voditeljka Jelena Simić porodila se i na svet je donela zdravog dečaka. Mama i beba sjajno se osećaju, a nakon nekoliko dana provedenih u bolnici stigli su i u topli porodični dom. Jelenina starija ćerka Una nestrpljivo je isčekivala dan kada će malog brata uzeti u naručje, a specijalno po njenoj želji mališan je dobio ime.

- Aleksa to je tvoja seka Una, toliko te je želela... Ona ti je dala ime. Imaš i preslatku seku Mateu.. tvoj tata je najbolji na svetu, videćeš. Tetka se pobrinula do najsitnijeg detalja da sve bude spremno za tvoj dolazak, ona ti je druga mama. Na krovu svega je ogromna podrška tvoje bake i deke. Ljubav je, sine moj, najveća sila na svetu. Dobrodošao kući Aleksa! - Napisala je presrećna Jelena na svom Instagram nalogu objavivši i prve fotografije tek rođenog sina.

- Verovala sam da brak nije za mene, Dragan me je demantovao. Ne samo da sam se udala nego u srećnom braku živim punih 15 godina. Pričali smo pre neki dan i zaključili da što smo duže zajedno, sve nam j elepše. Mnogi moji prijatleji, kada su saznali da sam u vezi s njim, komentarisali su da deluje kao nepristupačan i arogantan čovek. Međutim, čim bi ga bolje upoznali, menjali bi mišljenje, prvo oduševljenji načinom na koji  se ponaša prema meni, ali i činjenicom da je šarmantan i duhovit. Nežan je muž i otac, a opet ima neku neverovatnu snagu koja, čini mi se, svakog dana dobija na intezitetu. Ume da me iznenadi, nasmeje, razume i podrži. Što kaže pesma: 'Ona me voli na svoj način'.

Voditeljka Nina Radulović nakon boravka u bolnici: “Ovo ne bih poželela ni najgorem neprijatelju”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Simic (@unajelena_ps) on Sep 9, 2020 at 10:35am PDT

Naša devetogodišnja ćerka Una tvrdi da je baš imala sreće sa mamom i tatom. - Zaključila je Jelena Simić pre nekog vremena za Hello, a verujemo da je njena sreća sada još veća, te se pridružujemo čestitkama!