Velika tragedija, zvezda serije 'Mućke' utučena - Nikolasa Lindhersta gubitak sina potpuno je slomio!

Autor:

01.10.2020 13:05

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagramArči Lindherst, sin glumca Nikolasa Lindherst preminuo je u 19 godini života.

Popularni glumac Nikolas Lindherst koga domaća javnost poznaje po ulozi u popularnoj seriji 'Mućke' proživljava zajedno sa svojom neutešnom suprugom najteže trenutke u njihovim životima.

Oni su naime suočeni sa tragičnom smrću njihovog 19-godišnjeg sina jedinca Arčija Lindherst, čije beživotno telo je pronađeno u njegovom stanu u Fulamu, iako obdukcija nije urađena predpostavlja se da je smrt nastupila prirodnim putem.

Mladi Arči je takođe započinjao svoju glumačku karijeru ali ga je u tome sprečila iznenadna smrt,  koja je kako se navodi nastpuila nakon kratke bolesti. On je pronađen mrtav 22. septembra ali je informacija o tome dospela u javnost tek danas.

Del Boj i Rodni ponovo u akciji: Pronađena epizoda “Mućki” koju do sada nismo videli

 

View this post on Instagram

 

🎞📸 @macreadymassey

A post shared by Archie Lyndhurst (@archie_lyndhurst) on Feb 13, 2020 at 11:27am PST

Odbukcija bi trebalo da bude izvršena sledeće nedelje, ali sve informacije ukazuje na to da je u pitanju prirodna smrt, prenosi Independent.

Arči je hrabro krenuo da se probija glumačkim vodama, pa je tako svoju prvu veliku ulogu imao u seriji 'So Awkward', a pojavio se i u sitkomu 'Bad Education'. U pomenutoj seriji 'So Awkward' pored njega glumio je i njegov najbolji prijatelj Samuel Smal, koji se od prijatelja oprostio dirljivom porukom.

Povratak omiljenih junaka: Neobjavljen materijal iz serije “Mućki” uskoro na TV ekranima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samuel Small (@samuel.small) on Sep 30, 2020 at 11:49am PDT

- Mom bratu Arčiju. I dalje ne mogu da shvatim da si preminuo. Život je bio pred tobom. Moje srce pati i svaki dan misli na tebe, voleo bih da mogu samo još jednom da razgovaram sa tobom, da ti kažem koliko sam te voleo. Zaklinjem se da ću te učiniti ponosnim. Volim te do beskonačnosti. Počivaj u miru brate. - Istakao je vidno utučeni mladić.

Rodni iz čuvenih 'Mućki', Nikolas Lindherst i njegova supruga Lusi Smit u braku su već 21. godinu a Arči im je bio jedino dete.