Neizmerna tuga u domu poznate voditeljke: Otac Sanje Marinković izgubio je najvažniju bitku!

Autor:

20.10.2020 18:45

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA Images, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA Images, InstagramOtac naše poznate voditeljke preminuo je posle kratke i vrlo teške bolesti.

Kako navode domaći mediji on je nekoliko poslednjih nedelja bio smešten u jednoj državnoj bolnici gde su lekari davali sve od sebe kako bi mu olakšali poslednje dane života. Sanja je sve vreme bila kraj očeve strane, te mu pružala ljubav i podršku.

Njena okolina bila je prilično iznenađena ovim jer se voditeljka prema poslednjim informacijama trudila da u javnosti ne priča o svojim problemima, već je vredno radila i ponašala se kao da je sve okej, a u sebi je proživljavala možda i najgore momente u životu - hrabro, bez suza. Imala je veliku podršku prijatelja i kolega koji su se maksimalno trudili da olakšaju sve ono kroz šta je Sanja prolazila poslednjih nedelja.

Sanja Marinković nakon razvoda pobegla na more: Naša ljubav više ne živi na istoj adresi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Aug 26, 2020 at 11:56am PDT

Za naredne dane Sanja je otkazala snimanje emisija, a u subotu će biti prikazan 'Magazin In' koji je voditeljka snimila pre nekoliko dana.

- Moja želja je oduvek bila da kao javna ličnost ipak šaljem samo poruke optimizma, a o teškim trenucima razgovaram samo sa svojim najbližim. Imala sam veliko razumevanje i podršku svojih kolega i prijatelja jer sam snimala i radila dok sam se borila sa najtežim bolom i zahvalna sam svima koji su bili uz mene. - Kratko je rekla Sanja.