Majkl B. Džordan mami uzdahe gde god se pojavi: Popularni glumac zvanično je najseksi muškarac na svetu!

Autor:

18.11.2020 13:10

Foto:

Foto:



Magazin People objavio je svoj izbor za najseksi muškarca na svetu!

Naime, popularni magazin održao je tradicionlani izbor za najseksi muškarca, na kom je ovog puta pobedio 33-godišnji glumac Majkl B. Džordan. Pomenuti glumac najpoznatiji je po ulogama u Creedu i Black Pantheru, a svečano proglašenje ovogodišnjeg pobednika održano je juče, u emisiji Džimija Kimela.

Interesantan događaj bilo je i samo predstavljanje pobednika. Naime Majkl se na pozornici pojavio u žutom hazmat odelu, kako bi se smanjio rizik od širenja korona virusa i zbog same napetosti te povećanja neizvesnosti. Popularni glumac otkrio je svoj indentitet tek kada je publika pogodila o kome je reč.

U intervjuu za magazin, Džordan je rekao kako su žene u njegovoj porodici izuzetno ponosne na njegovu laksavu titulu.

- Kada je moja baka bila živa, ona je skupljala časopise, pa je prirodno da ih i moja mama dosta čita, kao i moja tetka. Ovo je sigurno jedan od onih koji će dobiti specijalno mesto. - Istakao je glumac koji će se pojaviti na naslovnoj strani pomenutog magazin.

People takođe navodi kako se Džordan osim svojim glumačkim kvalitetima izdvaja i po odvažnosti van budnog oka javnosti. Naime, glumac je bio izuzetno aktivan u pokretu Black Lives Matter, te se zalagao za registraciju glasača na nedavnim izborima u Americi.

Pročitajte i: Raj za ženske oči: Seksi vatrogasci skinuli se za najpopularniji kalendar na svetu! (video) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael B. Jordan (@michaelbjordan)

Otkrio je i kako mu je želja da se više posveti produciranju i režiranju, a da će u nekom narednom periodu glumu staviti u drugi plan.

- Samo želim da rastem, kakva god moja sledeća evolucija bila. Želim da imam uticaj u celom svetu i to ne samo kroz uloge koje igram.

Majkl B. Džordan se najnovijom titulom pohvalio i na Instagramu, a priključio se odabranom društvu pobednika po izboru magazina People, kao što su Džon Ledžend, Idris Elba, Kris Hemsvort, Čening Tatum i Dejvid Bekam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael B. Jordan (@michaelbjordan)

Šta vi mislite, da li je Majkl B. Džordan s razlogom poneo titulu najseksi muškarca?