Majkl B. Džordan mami uzdahe gde god se pojavi: Popularni glumac zvanično je najseksi muškarac na svetu!

Autor: Vanja Vladičić

18.11.2020 13:10

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Jamie McCarthy/Getty Images Entertainment via Guliver

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Jamie McCarthy/Getty Images Entertainment via GuliverMagazin People objavio je svoj izbor za najseksi muškarca na svetu!

Naime, popularni magazin održao je tradicionlani izbor za najseksi muškarca, na kom je ovog puta pobedio 33-godišnji glumac Majkl B. Džordan. Pomenuti glumac najpoznatiji je po ulogama u Creedu i Black Pantheru, a svečano proglašenje ovogodišnjeg pobednika održano je juče, u emisiji Džimija Kimela.

Interesantan događaj bilo je i samo predstavljanje pobednika. Naime Majkl se na pozornici pojavio u žutom hazmat odelu, kako bi se smanjio rizik od širenja korona virusa i zbog same napetosti te povećanja neizvesnosti. Popularni glumac otkrio je svoj indentitet tek kada je publika pogodila o kome je reč.

U intervjuu za magazin, Džordan je rekao kako su žene u njegovoj porodici izuzetno ponosne na njegovu laksavu titulu.

- Kada je moja baka bila živa, ona je skupljala časopise, pa je prirodno da ih i moja mama dosta čita, kao i moja tetka. Ovo je sigurno jedan od onih koji će dobiti specijalno mesto. - Istakao je glumac koji će se pojaviti na naslovnoj strani pomenutog magazin.

People takođe navodi kako se Džordan osim svojim glumačkim kvalitetima izdvaja i po odvažnosti van budnog oka javnosti. Naime, glumac je bio izuzetno aktivan u pokretu Black Lives Matter, te se zalagao za registraciju glasača na nedavnim izborima u Americi.

Pročitajte i: Raj za ženske oči: Seksi vatrogasci skinuli se za najpopularniji kalendar na svetu! (video) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael B. Jordan (@michaelbjordan)

Otkrio je i kako mu je želja da se više posveti produciranju i režiranju, a da će u nekom narednom periodu glumu staviti u drugi plan.

- Samo želim da rastem, kakva god moja sledeća evolucija bila. Želim da imam uticaj u celom svetu i to ne samo kroz uloge koje igram.

Majkl B. Džordan se najnovijom titulom pohvalio i na Instagramu, a priključio se odabranom društvu pobednika po izboru magazina People, kao što su Džon Ledžend, Idris Elba, Kris Hemsvort, Čening Tatum i Dejvid Bekam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael B. Jordan (@michaelbjordan)

Šta vi mislite, da li je Majkl B. Džordan s razlogom poneo titulu najseksi muškarca?