Najpoželjniji muškarac na svetu u akciji: Bred Pit pomaže ugroženima!

Autor:

23.11.2020 17:35

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Amy Sussman/Getty Images Entertainment via Guliver

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Amy Sussman/Getty Images Entertainment via GuliverBred Pit ponovo je u u centru pažnje, međutim ovog puta razlog je zaista neverovatan!

Bred Pit važi za jednog od najboljih glumaca u istoriji Holivuda, međutim to nije jedini atribut koji se pripisuje glumcu. Veoma često pokazuje i koliko je human, a i ovog puta je potvrdio tu činjenicu kada je pre nekoliko dana dobrovoljno seo za volan kamiona, te je dostavljao kutije sa hranom porodicama u Los Anđelesu koje su ugrožene.

Kako navode strani mediji, Bred je čitav dan posvetio isporuci pomenutih paketa, a mnogi ga nisu ni prepoznali, jer je sve vreme nosio zaštitnu masku. Međutim, paparacima ništa nije promaklo, te su ovekovečili sam proces predaje, ali i trenutke kada je Bred odmarao, potpuno opušten. Glumac se odlučio za potpuno ležernu kombinaciju, te je izabrao farmerke i kariranu košulju preko bele majce.

Pročitajte i: Bred Pit ostavio udatu manekenku: Šta je uzrok loše karme koja prati holivudskog zavodnika? 

Fotografije koje su dospele na društvene mreže naišle su na oduševljenje ne samo njegovih obožavatelja već čitave javnosti. Osim što su se divili njegovoj bezgraničnoj humanosti, pojedinci su istakli i njegov 'outfit' te nepretencioznu eleganciju i šarm, koji glumac poseduje i u šestoj deceniji života.