Ljubav koja je promenila život Lepoj Breni: 29. godišnjica srećnog braka! (foto/video)

Autor:

07.12.2020 20:00

Foto:

Foto:



Pre 29 godina, na današnji dan udala se jedna od najboljih domaćih pevačica Lepa Brena.

Njena ljubav sa bivšim teniserom Bobom Živojinovićem prepričava se godinama. Strast među supružnicima ista je danas kao i na početku, nakon toliko godina. Kako je i sama Brena rekla, mnogo oluja prebrodili su zajedno, ali ništa nije pokolebalo njihovu ljubav!

Decembar je mesec za slavlje u domu Živojinovića. Osim što se kraj godine bliži a sa njim i brojni praznici, Brena i Boba obeležavaju svoju godišnjicu upravo na ovaj, za njih poseban dan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Na početku njihovog braka, oboje su bili odlučni da se ostvare u profesiji koju su odabrali, međutim dok je Brena polako krčila svoj put ka zvezdanom nebu, Boba je svoju karijeru morao da ostavi po strani, zbog ozbiljne povrede leđa.

Pročitajte i Lepa Brena konačno odlučila da svog brata predstavi medijima, sličnost je neverovatna! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

- I tako nas dvoje 29 godina.

napisala je Lepa Brena uz niz fotografija koje hronološki prikazuju kroz šta je sve prošao ovaj par. Njihov odnos opisala je kao pobedu ljubavi i razumevanja, a nikada nije krila da je upravo Slobodan ljubav njenog života. Domaća javnost sa pravom Brenu i Bobu smatra za jedan od najskladnijih parova na sceni.

Pročitajte i Sve je odisalo luksuzom: Lepa Brena proslavila je jubilarni rođendan kako dolikuje zvezdi poput nje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

- Bobu i mene je život izoštrio i naučio ono što je najbitnije, a to je da održite zajednicu ukoliko se volite i poštujete. Mislim da se to poštovanje i ljubav nose i uče iz porodice. Mi živimo u sistemu u kom žene i majke nisu cenjene, u kom je zakonski to normalno, a negde u realnosti nepodržano. Svaki dan čujemo šta se dogodilo nekoj ženi, majci, detetu, što mene kao javnu osobu i suprugu, sestru, majku koja ima podršku cele porodice jako pogađa - rekla je Brena jednom prilikom.

Kruna njihove ljubavi sasvim sigurno su njihova deca, na koju je par izuzetno ponosan 28-godišnjeg Stefana i 22-godišnjeg Viktora. Pored njih dvojice, Boba ima i 35-godišnjeg sina Filipa sa Zoricom Nakić.