Sećanje na Isidoru Bjelicu živi - Lav Pajkić emotivnom porukom obeležio rođendan majke!

Autor:

10.12.2020 15:10

Foto:

Foto:



Na današnji dan 10. decembra Isidora Bjelica napunila bi 53 godine. Nažalost velika književnica vedrog duha i velikog srca više nije sa nama, ipak tradicionalno porodično druženje na ovaj donedavno divan dan za porodicu Pajkić biće upriličeno.

Putem Instagrama, njen sin, Lav Pajkić podelio je sa pratiocima emotivnu poruku, prisetivši se dragih uspomena koje ga vezuju za ovaj dan i njegovu majku koja sa nekog boljeg mesta, sa setom u očima posmatra svoju voljenu porodicu, izdaleka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lav Grigorije Pajkic (@lavpajkic)

- Danas bi slavili tvoj rođendan mama. Imajući u vidu da smo svi kao porodica stalno bili aktivni, uvek je bio podvih da se svi nađemo na istom mestu i u isto vreme, ali za svaki tvoj rođendan tradicionalno smo uspevali da se okupimo za istim stolom! Nastavićemo da održavamo tu tradiciju, jer nas ona uči šta je zapravo bitno u životu - zdravlje i vreme koje provodimo sa svojim najdražima! Večno si u našim srcima i mislima - poručio je Lav vidno potresen.

Podsetimo, Isidora Bjelica preminula je u stanu njenih roditelja u 52. godini života ranije ove godine. Književnica je vodila veliku bitku s karicnomom koju je nažalost izgubila.

Pročitajte i Isidora Bjelica: Duša ode kad je vreme da ode, kad ima dogovor s Bogom

Isidora Bjelica, foto: Dalibor Danilovic

Književnica je rođena na ovaj dan 1967. godine u Sarajevu. Svoju prvu knjigu objavila je 1986. godine pod nazivom 'Prvi probuđeni' za koju je dobila nagradu Književne omladine Jugoslavije, nakon toga bestseleri nizali su se jedan za drugim. A pored sina Lava, sa profesorom dramaturgije i voljenim suprugom Nebojšom Pajkićem ima i ćerku Vilu Evanđelinu.