Novak i Jelena odlučili da život nastave u Marbelji: Porodica Đoković u odabranom društvu!

Autor:

11.12.2020 11:45

Foto:

Foto:



Posle niza godin aprovedenik u kneževini Monako Novak Đoković doneo je odluku da se s porodicom preseli. Nova destinacija biće im španska Marbelja. Kako je magazin 'Story' nedavno pisao, Novak i Jelena smatraju da su u Marbelji bolji uslovi za školovanje njihove dece.

Poslednje informacije koje su španski mediji preneli, govore da je Nole novu luksuznu vilu platio neverovatnih 10 miliona evra. Luksuzna nekretnina ima 1.000 kvadrata, a nalazi se na imanju koje se prostire na oko 3.500 kvadratnih metara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Nova porodična oaza porodice Đoković poseduje bazen, ogromnu terasu, teniski teren, veliki roštilj, devet spavaćih soba, osam kupatila, igraonicu, impresivnu dnevnu sobu, prelepu baštu s pogledom na more... Interesantna je i činjenica da se vila nalazi u luksuznom delu ovog španskog letovališta, pa će tako za komšije imati neke od najuticajnijih ličnosti planete.

Pročitajte i Novak i Jelena Đoković: Iz Pariza sa ljubavlju!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Prema navodima Kurira, Novak će za komšije u Marbelji imati moćne ljude i zvezde poput Kristijana Ronalda, Vladimira Putina, kralja Saudijske Arabije, Salman bin Abdulaziz Al Saud, ali i glumce kao što su Antonio Banderas, Džordž Kluni, Robert De Niro, Dolf Lundgren, Hju Grant, Hulio Iglesijas, Sajmon Kauel... Komšinice će Noletu biti i Eva Longorija, ali i Fabio Kapelo, legendarni fudbalski trener, kao i najpopularniji UFC borac Konor Mekgregor.

Zaista interesantno društvo, složićete se.