Za glumicu Milu Jovović danas je poseban dan: To je prekretnica!

Autor:

18.12.2020 16:00

Foto:

Foto:



Mila Jovovic, glumica i model srpskog porekla, koja je većinu svog detinjstva provela van granica naše zemlje danas ima razloga za slavlje. Naime, lepa glumica koja je najpoznatija po ulozi u čuvenom filmu 'Peti element' proslavila je svoj 45. rođendan, pa se tim povodom oglasila i na društvenim mrežama, te svojim obožavaocima poslala interesantnu poruku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich)

- To je moj rođendan! To je prekretnica! Velikih 25 plus 20. Ali taj poslednji deo nećemo pominjati. Rekavši to, zahvalna sam na mnogim stvarima. Nisam najveća rupa koju sam ikada upoznala, tako da je to plus i imam najbolju porodicu i prijatelje koje je iko ikada mogao poželeti.

- Moji Fanovi su bili toliko dobri prema meni i omugućili su mi priliku da imam karijeru koju imam već tri decenije, što je bukvalno gotovo nečuveno u ovoj industriji i hvala vam svima na ljubavi i podršci koju svi imate koje su mi davali tokom godina - napisala je Mila.

Pročitajte i Mila Jovović o traumatičnom iskustvu: Abortus je narušio moje psihičko zdravlje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich)

Njeni obožavaoci ali i prijatelji čestitali su joj divan dan, te poželeli da uvek ostane tako nasmejana i vedra. Verujemo da je glumica dan upriličila malim porodičnim slavljem. Podsetimo Mila je u braku s 54-godišnjim rediteljem Paulom Andersonom, a svoju ljubav krunisali su s tri prelepe devojčice.