Ovako je počela ljubav Aleksandre i Filipa Živojinovića - Supružnici objavili prelepe vesti!

Autor:

30.12.2020 19:15

Foto:

Foto:



Ljubav Filipa i Aleksandre Živojinović jača je nego ikad, a svoju sreću supružnici ne skrivaju, vrlo često na Instagramu razmenjuju emotivne poruke. Međutim ovog puta imali su poseban povod. Naime, pre tačno pet godine počela je njihova ljubavna priča, a Filip se romantičnim rečima obratio voljenoj supruzi.

- Pre pet godina sam poslao poruku jednoj devojci. I svaki dan od tada. Srećna godišnjica, mama. Volim te - napisao je Filip, na šta mu je Prija odmah odgovorila sledećim rečima:

- I ja tebe tata.

Ubrzo nakon toga, na svom Instagramu oglasila se i Aleksandra, te je Filipu uputila prelepu čestitku.

- Srećna nam godišnjica ljubavi. Volim te - poručila je Prija, objavivši do sada neviđenu fotografiju s romantičnog putovanja u Pariz.

Pročitajte i Aleksandra Prijović prvi put se našla u ulozi ljubavnice, kako se atraktivna pevačica snašla u novom izazovu?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official)

Iako su se često sretali i viđali na različitim događajima, na prvi poljubac čekalo se dugo. Međutim, te 2015. godine desilo se i to - sudbonosni poljubac koji je promenio njihove živote u potpunosti.

- Iskreno ne sećam se gde smo se Filip i ja upoznali. Godinama sam ga sretala na raznim mestima u prolazu. Viđali smo se kod Brene i Bobe na rođendanima i privatnim žurama na kojima sam ja često pevala. Međutim, to sve je bilo nekako u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja - istakla je Aleksandra nedavno za 'Alo'.

Filip i Aleksandra do sada su više puta otkrili gde se dogodio njihov prvi poljubav, a naslednik Bobe Živojinovića otkrio je još neke detalje vezane za pomenuti poljubac.

Pročitajte i Aleksandra i Filip Živojinović: Sve je spremno za rođenje naslednika

Foto: Ata images

- Naš prvi poljubav bio je jako smešan, moram da kažem iskreno. Ovo će sigurno biti onaj momenat kada će Aleksandra reći: 'Filipe, ubiću te' - prisetio se Filip smešne situacije u emisiji 'Puls Srbije'.

- Ja sam tih dana bio bolestan, imao sam neku upalu grla i nisam uopšte hteo da je to veče poljubim da je ne bih razboleo. I mi se sada stalno smejemo na tu temu. Jer, ona je incirala da se poljubimo, a ja sam se femmkao da je ne razbolim, tako da je čitava situacija bila veoma smešna i šeprljasta. Prvi poljubac nije obećavao da će to biti tako velika ljubav, ali, eto, desilo se - zaključio je Filip, koji ne krije da svoju suprugu voli svakim danom sve više.