Danijela Karić i Ivan Mileusnić: Naša svadbena bajka (foto)

Autor: Svetlana Stojaković

07.05.2019 10:15

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Jelena Milinčić, Foto:Gloria magazin/ Dalibor Danilović/ Jakov Simović

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Jelena Milinčić, Foto:Gloria magazin/ Dalibor Danilović/ Jakov SimovićPošto su se venčali u narodnim nošnjama u Hramu Svetog Save, Danijela Karić i Ivan Mileusnić priredili su veselje za pamćenje na kom su se harmonično dopunjavali hitovi svetskog popa i standardi izvorne narodne muzike

 

Potpredsednica za PR i marketing BK grupe Danijela Karić (35) i osmostruki prvak Srbije u plesu Ivan Mileusnić (34) obavili su crkveno venčanje u Hramu Svetog Save u prisustvu porodice i prijatelja. Venčao ih je vladika Stefan Šarić, u prisustvu deset sveštenika, a da poštuju tradiciju i narodne običaje pokazali su kad su se pojavili u narodnoj nošnji.

- Od nas su navikli na neke ludorije, zezanje, na nešto drugačije. Dan pred svečani čin odlučili smo da se venčamo u staroj srpskoj narodnoj nošnji. Danijela je svoju nasledila od prabake Jefimije, koja je u njoj bila na sopstvenom venčanju. Posle Jefimije, tu nošnju je kada se udavala nosila i Danijelina baka Danica, a Danijelina želja je da je jednog dana ponese i njena kćerka Monika. Zahvaljujući prijateljima Svetozaru i Ani iz Una Saga Serbice, gde nastupam kao solista, u rekordnom roku sam pronašao odeću za mene. Od umora nisam stigao ni da je probam, ali stajala mi je kao salivena jer sam ovih dana zbog jurcanja oko svadbe izgubio pet kilograma. Mnogo mi je drago što smo se venčali u nošnji - nismo jurili pevca, pucali u jabuku i kupovali mladu, ali smo na neki način ispoštovali našu tradiciju - kaže Ivan.

Ostatak teksta i  foto-album sa svadbe godine pogledajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 6. maja!