Dragana Mirković: Punoletstvo sina u dvorcu

Autor:

13.05.2019 10:25

Foto:

Foto:



Gala zabavu povodom proslave 18. rođendana sina Marka folk diva Dragana Mirković i njen suprug Toni organizovali su u srednjovekovnom zdanju Ebenfurt nadomak Beča, uz drage goste i trubače

Folk diva Dragana Mirković (51) i njen suprug, biznismen Toni Bijelić presrećni su kako je protekla gala zabava u čast punoletstva njihovog sina Marka, koju su organizovali u svom dvorcu nadomak Beča. Srednjovekovno zdanje Ebenfurt renovirano je dugi niz godina, a rođendanska proslava pevačicinog naslednika prvi je takav događaj u ovom veličanstvenom prostoru.

Dragana i Toni mesecima su planirali zabavu kako bi porodici, prijateljima, članovima diplomatskog kora, gostima iz vrha političkog, kulturnog i umetničkog života prestonice Austrije, ali pre svega slavljeniku Marku, njegovoj sestri Manueli i njihovim drugarima priredili događaj za pamćenje.

- Prvo što mi je Marko rekao dan posle proslave bilo je da je jedino za čime žali to što se završila. Znači da su sav rad, energija, kreativnost i ljubav koje smo Toni i ja uložili u slavlje vredeli i srce mi je bilo prepuno - kaže folk zvezda.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 13. maja!

Maja Gašić

Autor