Dei Đurđević uručena nagrada: Gromoglasan aplauz i suze hrabre voditeljke (foto/video)

Autor:

19.06.2019 19:30

Foto:

Foto:



Voditeljka Dea Đurđević došla je sinoć na proslavu petog rođendana emisije "Premijera" u pratnji verenika Mladena Mijatovića.

Modna repriza Nataše Bekvalac: Beli komplet kao dobitna kombinacija (foto)

- Bolje je. Sve je bolje i bolje. Nadam se da uskoro skidamo i gips pa se vraćam i na televiziju. Radim vežbe, doktori kažu da ide sve po planu. Trudim se da ne trpim, uz terapiju - ispričala je Dea koja je pre pet meseci imala udes u kojem je zadobila ozbiljne telesne povrede.

Dea Đurđević o svom oporavku: Dobar sam đak, stalno vežbam i treniram

- Smeh te vodi kroz život! Uvek ti bude lakše... jedan pametan čovek mi je rekao - rekla je voditeljka i dodala: - Kad ti je najteže, onda još jače!

Poznate dame na gala žurki: Seksepilna Katarina, elegantna Ilda, Prija u šik kreaciji… a ko je podbacio? (foto galerija)

Iako se o njenom povratku na posao već neko vreme spekulisalo u medijima, Dea kaže da još uvek nije dobila odobrenje od lekara.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Telegraf Jet Set (@telegraf_jetset) on Jun 18, 2019 at 1:08pm PDT

- Ja bih volela (ranije), ali mi ne daju doktori. Kada doktori daju zeleno svetlo, ja dolazim! Čim Bumbašoirević kaže - može, ja dolazim. Nedostaje mi adrenalin, nedostaje mi čitava ekipa, saradici, čak mi i glavni i odgovorni nedostaju.

Dea Đurđević: Sigurna i srećna u zagrljaju verenika (foto)

Dea je primila nagradu za "Premijernu pobedu", a kada je izašla na scenu da primi priznanje, dobila je gromoglasan aplauz zbog čega se i rasplakala.

 

 

Maja Gašić

Autor