Bogdana i Veljko sudbonosno "da" izgovoriće 24. novembra, a ovo su detalji svadbe

Autor: Stana Luković

18.10.2019 16:57

Foto: Izvor:gloria.rs, Foto:ATA images, instagram

Foto: Izvor:gloria.rs, Foto:ATA images, instagramSin folk pevačice Cece Ražnatović Veljko i njegova verenica Bogdana na proleće postaju roditelji, a trudnoća je ubrzala njihove planove  u vezi sa svadbom.  Tako će se umesto 2020. godine, kako su prvobitno planirali, venčati 24. novembra.

S obzirom na to da je poznato da Ražnatovići poštuju tradiciju i običaje, ne čudi da će svadba biti baš takva - velika, srpska tradicionalna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CECA FAN PAGE | 16k ? (@fansofceca) on Oct 3, 2019 at 8:51am PDT

– Poznato je da Ceca i Veljko poštuju tradiciju i stare srpske običaje pa nije iznenađujuće, što će se njih držati i kad je svadba u pitanju. Pre venčanja i svadbenog veselja, Ražnatovići će se uputiti u Titel, po mladu. Pre kupovine mlade, kako običaji nalažu, svatovi će morati da obore jabuku ispred porodičnog doma Rodića, a zatim ući u dvorište. Veljko je izrazio želju da se ispoštuje tradicija, a cela porodica se složila s njim - rekao je izvor blizak porodici za "Srbiju danas" i dodaje:

–  Ceca nije želela da se meša u Veljkove i Bogdanine želje, ali je bila tu da ih podrži i pomogne im oko svega. Nakon kupovine mlade, zakazano je crkveno venčanje, a ceremonija će se održati u Hramu Svetog Save. Svadbeno veselje i sklapanje građanskog braka biće upriličeno u hotelu "Hajat", pred oko 500 zvanica.