Tarantino održao reč koju je dao majci: Zbog ovoga nećeš dobiti ni novčić!

Autor:

10.08.2021 23:00

Foto:

Foto:

Reditelj Kventin Tarantino nedavno je u jednom podkastu pričao o svom detinjstvu, talentu za pisanje, kao i odnosu sa majkom, koja je njegovu ljubav prema scenarijima sputavala sarkazmom



Procnjuje se da svetski poznat reditelj i glumac Kventin Tarantino zahvaljujući uspehu svojih filmova na svom računu ima oko 120 miliona dolara. No, kao što je davno obećao, sa svojom majkom neće deliti bogatstvo.

Pročitajte i Kventin Tarantino postao otac

Emma McIntyre/Getty Images

 

Kventin Tarantino je u podkastu Brajana Kopelmana iskreno govorio o svojim spisateljskim počecima i ljubavi prema filmovima, a onda je otkrio i da mu je majka predstavljala ogromnu prepreku na putu ka uspehu, iako bi trebalo da je od nje dobio najveću podršku.

Majka Koni rodila ga je sa svega 16 godina, a otac Toni napustio ju je pre nego što se Kventin rodio. Kada je imao četiri godine, mama se sa njim preselila u Los Anđeles. Njen drugi suprug podstakao je Tarantinovu ljubav prema filmovima.

Pročitajte i Kako za samo jedan vikend zaraditi 60 miliona dolara? Rešenje imaju Tarantino, Dikaprio i Bred Pit

Frazer Harrison/Getty Images

 

Scenarije je počeo da piše već sa 12 godina, a to mu je stvaralo probleme u školi, budući da su učitelji smatrali da time izbegava školske obaveza. Koni je bila na strani učitelja, te je smatrala da joj je sin "nesposoban". A po pitanju njegovih spisateljskih sposobnosti je uvek imala sarkastičan stav.

- Ona je uvek govorila: "Šta će ti ova spisateljska karijera?", a dok je to izgovarala, uvek je pokazivala navodnike sa prstima. Govorila mi je da je sa tim mojim glupostima gotovo. I kada mi je to tako sarkastično govorila, rekao sam joj: "Kada postanem uspešan, od mog uspeha nećeš videti ni novčića. Nećeš dobiti ništa. Zato što si to rekla." I održao sam svoju reč - ispričao je Tarantino u podkastu.

Komentari. (0)

Loading