Na tragu pobede: Da li je Džoni Dep ipak lažno optužen?

Autor:

04.08.2021 15:30

Foto:

Foto:

Glumac Džoni Dep bio je optužen za nasilje od strane bivše supruge Amber Herd



Amber Herd i Džoni Dep su se venčali 2015. godine, a ona je samo godinu kasnije podnela zahtev za razvod braka. Kao razlog zahteva za razvod navela je "nepomirljive razlike", a zatim optužila glumca za nasilje.

Buran razvod bio je tema medija, glumcu je naneta nepopravljiva šteta ugleda. Iako je tvrdio da je sve marketinški trik, odnosno pokušaj profitiranja od odštete njegove bivše žene, Dep nikako nije uspevao da se iskobelja iz kandži tabloida.

Pročitajte i Mesecima je krila da ima bebu - Amber Herd je postala mama! (Foto)

Getty Images

 

U takvom kontekstvu, Džoni i Amber su došli do nagodbe od sedam miliona dolara za koju je Amber tvrdila da će donirati Američkoj uniji za građanske slobode i dečjoj bolnici u Los Anđelesu.

Za ovu donaciju, Depov advokat Endru Kaldekot tvrdio je da je "proračunata i manipulativna laž" i da je od samog početka to bio plan kojim bi "uništila bivšeg supruga".

Glumac sada pokušava da dođe do informacije da li je bivša supruga ispunila obećanje i donirala novac, dok je glavni sudija ove parnice delimično usvojio zahtev Depovog advokata, pa će Američkoj uniji za civilne slobode naložiti da objavi dokumente koji potvrđuju da li je Herd ispunila svoj deo nagodbe.

Pročitajte i Poslušajte kako Džoni Dep priča srpski

Zak Kaczmarek / Stringer / Getty Images

 

Uz to, Depov advokat tvrdi da ih je dečja bolnica u Los Anđelesu 2019. godine obavestila kako Amber nije izvršila nikakva plaćanja.

Ukoliko se sumnje o namerama Amber Herd ispostave kao tačne, Dep će izvojevati kasnu pobedu, ali mu to sigurno neće nadoknaditi izgubljeno vreme. Pretpostavlja se da će u tom slučaju tužiti bivšu suprugu.

Komentari. (0)

Loading