Iznenadni, jaki bolovi: Ivana Peters hitno operisana

Autor:

31.07.2021 20:15

Foto:

Foto:

Pevačica Ivana Peters imala je ozbiljne zdravstvene tegobe zbog kojih je primljena u bolnicu



Pevačica Ivana Peters je imala bolan napad žuči, zbog čega je za vikend hospitalizovana, a potom i operisana po hitnom postupku. Kako je blizak otkrio za domaće medije operaciju je podnela odlično, već u sredu je puštena na kučno lečenje.

Pročitajte i Ivana Peters imala najpoželjnijeg neženju - Sve dobro krijem

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

- Ivana je u nedelju osetila jake bolove u predelu žuči, pa se odmah obratila lekarima. Igrom srećnih okolnosti izbegla je teže komplikacije. Operacija je obavljena u utorak, laparaskopski su joj uklonili žučnu kesu i nekoliko kamenčiča, ali je s obzirom da je imala probleme sa srcem, morala je da ide u totalnu anesteziju. Lekari su joj zaista poklonili punu pažnju i brinuli o njoj, a ona je herojski podnela sve - pričao je izvor blizak redakciji "Grand Online" i otkrio:

- Operaciju je podnela odlično, već u sredu je puštena na kučno lečenje. Za sad se oseća stabilno, jedino što joj teško pada jeste dijeta koje mora da se pridržava jer je u pitanju operacija žuči, ali proći će i to. Uveliko se vratila svakodnevnim obavezama, nastaviće i koncertnu, letnju turneju koju je započela sa bendom Đorđa Davida.

Pročitajte i Povratak grupe koja budi najlepše emocije - Stari dobri Tap ponovo na sceni!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

Inače, Ivana je večeras imala i zakazan nastup koji će, kako je rekao njen kolega Đorđe David, preskočiti kako bi se oporavila.

- Ivana je jedna lavica, ona se oseća dobro ali će odmoriti od nastupa zbog operacije jedno sedam dana. Prosto nećemo da radimo nešto protivprirodno, te iako je operacija protekla u najboljem redu i ona je okej, treba da odmori. Još je u postoperativnom periodu i sve je rovito - rekao je Đorđe za Blic.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading