Verica Rakočević o suprugu Veljku: Za taj brak je trebalo hrabrosti!

Autor:

28.07.2021 21:30

Foto:

Foto:

Verica Rakočević jedna je od onih ljudi za koje se može reći da su ostajali svoji do kraja



Da nije tako ne bi opstala u konkurentnom svetu modnog dizajna, a ne bi ni uživala, kao što uživa, u svom privatnom životu. Sve u svemu, mogli bismo reći da je Verica Rakočević istrajala u borbi za sebe, a ta pobeda izbija iz svake njene reči.

Pročitajte i Verica Rakočević - Ako je baba sinonim za starost, onda ja to nisam!

Petar Đorđević

 

Nevidljivost žena u sedamdesetima, jer posle pedesetih kao da više nemaju čemu da se nadaju, ne pogađa Vericu.

- Godine ne osećam, osećam stanje duha i vitalnost tela i te dve stvari me možda drže u iluziji da rečstarica ne ide uz mene. Kada govorimo o vremenu i kada se kaže sedamdesete, zvuči dosta ozbiljno, tako da je ta generacija, i žena i muškaraca, u aktivnom smislu otpisana. Valjda je to vreme kada se po opštem mišljenju spremate za pisanje testamenta. U svom svetu, ja sam okupirana planovima oko skulpture koju radim i valjda je zato za mene pojam godina vrlo relativan. Imam privilegiju da sam apsolutno vlasnik svog života, bez ikakvih hipoteka na njega. I kod nas i u svetu je teror mladosti, možda je uvek tako bilo, samo sam to gledala iz pozicije onih koji su sada mladi. U svakom slučaju, ispunjen život ne haje za godine - rekla je Verica, a budući da ispunjenosti njenog života doprinosi i suprug Veljko, osvrnula se i na njihov brak i govorkanja da mu sve više smeta što je medijska tema.

Pročitajte i Verica Rakočević presrećna - Ljubav kakva se ne može opisati!

Luka Šarac

 

- Trebalo je imati hrabrosti, samopouzdanja, pa ući u taj odnos. Ako mu smeta, logično je jer se on bavi ozbiljnim poslom za koji , nažalost, kod nas ne postoji veliko interesovanje, a s druge strane, ulazeći u ovaj brak morao je da računa na moju prednost u trajanju, kao što sam ja svesna njegove prednosti što se godina tiče. Sve je stvar uma - završila je Verica, prenosi Kurir.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Nada

29.07.2021 12:10

Ma draga Vera neobjasnjavam se sa nikim ti si institucija svojim stavom harizmom i intelegencijom kotira se i kod nas i u svetu vrlo visoko imas stila i stava ko ima sujetu srecan mu put neka svako ima muda i mozga da pliva neka se svako izbori za svoje parce neba

Dragabe

30.07.2021 15:56

Poštovanje za oboje: za smelost, za lepotu duha, za harizmatičnost, za talenat, za hrabrost, za ljubav.

Milena

07.09.2021 11:27

Bravo Verice, Godine su samo broj i nista vise!