Konačno na istom mestu u isto vreme: Igor Kojić i Severina

Autor:

10.06.2021 16:21

Foto:

Foto:

Bračni par Kojić, već više od godinu dana, zbog svojih tajnovitih odnosa, intrigira javnost. Iako zajedno nisu viđeni već dugo vremena, za samo mesec dana, dva puta su bili u istom gradu



Dok smo mislili da se odmara na Maldivima gospođa Kojić je vredno radila na svom novom albumu i to ni manje ni više nego u Beogradu.

Pročitajte i Severinina seksi razglednica sa Maldiva! Igor nije s njom...

Instagram

 

Severina je svoj rođendan proslavila u Zagrebu, a igrom slučaja ili ne, tamo se u to vreme našao i Igor, no niko ih, uprkos predviđanjima da će pasti poverenje, nije video zajedno, tako da je nedoumica o tome da li je ljubavnoj vezi došao kraj ili ne i dalje tu.

Pročitajte i Na ovo niste navikli - Severina objavila izazovnu fotku i iznenadila sve!

Instagram

 

Ali kako su se ponovo našli zajedno u istom gradu, a opet nema dokaza da su se videli, sve je izvesnije da je Igor Kojić nastavio dalje. I to vraćajći se svom momačkom načinu života.

Dok je Seve u Beogradu slavila završetak rada na novom albumu, ni njen suprug nije bio besposlen. Subotu veče i on je proveo u društvu prijatelja na drugom kraju grada, ali umesto uspeha svoje supruge, slavio je titulu Crvene Zvezde.

Pročitajte i Severina se biranim rečima obratila ovoj osobi - Snimak oduševio javnost!

Ata Images

 

Očito da u njegovom srcu trenutno preovladava nova, stara ljubav prema fudbalu, koja je od početka braka sa Severinom, pala u drugi plan. Tako je sada Igor, sa širokim osmehom na licu, fotografisan na utakmici mladog nacionalnog tima Srbije protiv brazilskog "Olimpika".

Pročitajte i Severina ne prestaje da iznenađuje - Pevačica u novoj ulozi!

Ata Images

 

U društvu prijatelja, Igor je strastveno pratio meč, na fotografijama blista njegov široki osmeh, koji je u vreme Severininog definitivnog preseljenja u Zagreb, gotovo potpuno napustio njegovo lice.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading