Premijerka i njena partnerka nisu štedele dlanove!

Autor:

13.06.2021 22:45

Foto:

Foto:

Premijerka Srbije Ana Brnabić sa emotivnom partnerkom Milicom Đurđić prisustvovala je koncertu violiniste Stefana Milenkovića pod vedrim nebom u Botaničkoj bašti u Beogradu



Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić (45) prisustvovala je sa emotivnom partnerkom, doktorkom Milicom Đurđić, koncertu “Čajanka” proslavljenog srpskog violiniste Stefana Milenkovića i orkestra Muzikon u Botaničkoj bašti “Jevremovac” u Beogradu. Premijerka je pratila muzički program pod otvorenim nebom iz prvog reda, kao pokrovitelj nacionalne platforme “Srbija stvara”, zahvaljujući kojoj je Milenković posle 30 godina trijumfalne međunarodne karijere, posebno u Americi, nastavio život u Srbiji kao profesor na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.

Pročitajte i Violinista Stefan Milenković - Skačem s padobranom iz aviona, ali bojim se merdevina

Ata Images

 

Brnabićeva je na koncert došla među prvima. Bila je ležerno odevena: u farmerke, bordo majicu i teget sako, a njena partnerka nosila je tirkizni komplet. Dok se čekalo na početak Milenkovićevog muzičkog putovanja, ona je sa Milicom Đurđić, sa kojom ima dvogodišnjeg sina Igora, pažljivo izučila program koncerta, tokom kog je virtuoz izvodio razna dela, od ruskog kompozitora Petra Iljiča Čajkovskog do Argentinca Astora Pjacole.

Pročitajte i Ana Brnabić - Svi detalji života prve premijerke Srbije

Ata Images

 
DO KRAJA

Milenković je prisutnima priredio poseban užitak kojem je premijerka prisustvovala do samog kraja, iako se on u jednom trenutku nije nazirao. Predsednica Vlade nije se ponašala kao pojedine njene kolege političari koji kulturne manifestacije napuštaju ubrzo po početku već je na koncertu ostala do kraja, uključujući i bis. Nije štedela dlanove ni kada se Milenković nakon gromoglasnog aplauza vratio na scenu i na bis izveo čuvenu temu Džona Vilijamsa iz filma “Šindlerova lista” Stivena Spilberga.           

Komentari. (0)

Loading