Šakira progovorila o teškoj depresiji: Deca nisu mogla da me gledaju

Autor:

04.06.2021 20:06

Foto:

Foto:

Pevačica Šakira ostala je pre nekoliko godina, usled zdravstvenih problema, bez glasa. Taj period za nju je jedan od najmračnijih, a sada je rešila da podeli svoje iskustvo



Kada su 2017. godine počele joj otkazuju glasne žice, kolumbijska pevačica je morala da otkaže turneju. 

- Nikad nisam mislila da će me, od svih stvari, napustiti moj glas koji je toliko ukorenjen u mojoj prirodi. On je moj identitet, a nemogućnost pevanja bila je neizdrživa - ispričala je Šakira za The Guardian.

Pročitajte i Pevačica na sudu - Da li je Šakira utajila 14 miliona evra?

PPhoto by Noam Galai/Getty Images

 

Jedno vreme nije mogla ni da govori, pa se s decom i partnerom Žerardom Pikeom sporazumevala pomoću gestikulacije. A nakon što je pokušala sve da povrati svoj glas, uključujući i meditaciju, hipnozu i svetu vodicu i nije uspela, Šakira je obolela od teške depresije.

- Bilo je vrlo teško biti u mojoj blizini. Moj suprug je to proživeo gore od mene. Neke dane nisam mogla ni da ustanem iz kreveta jer sam pustila da me depresija obuzme. Deca nisu mogla da me gledaju jer nisu znali šta mi se događa - ispričala je.

Lekari su joj savetovali da ide na operaciju glasnih žica, ali glas joj se vratio pre nego što je otišla pod nož.

Pročitajte i Šakira diplomirala filozofiju u karantinu

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

 

- Bila sam negativna. Užasno pesimistična. Ogorčena osoba koju ne želite u blizini. Žerard je video najgoru mene - prisetila se pevačica mračnih momenata.

A kada je odloženu El Dorado turneju održala 2018. godine, njenoj sreći nije bilo kraja. Svaki nastup doživela je kao blagoslov. A po El Doradu je nastao i film.

Celokupno iskustvo pevačica tumači kao nešto slično religijskom.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading