Naime, Kostić na svom Instagram profilu vrlo često podeli sa obožavaocima deo svojih avantura kraj vode. Očigledno je da je velika strast ovog popularnog glumca pecanje, a sudeći po fotografijama izuzetno je uspešan u tome. 

Glumac Vuk Kostić sa opasnom ribom! 

Nedavno je podelio sliku sa jedne od svojih avantura, a ono što je interesantno je ulov kojim se pohvalio. Kostić je pozirao sa velikom crvenom ribom, pohvalivši se 'plenom' verujemo da je u duhu sportskog pecanja ulov na kraju vratio u njegovo prirodno stanište.

Pročitajte i Prijatelji i porodica zabrinuti: Vuk Kostić nalazi se u kritičnom stanju?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

S obzirom na činjenicu da je jedan od najzauzetijih domaćih glumaca, Vuk je slobodno vreme iskoristio kako bi uživao sa svojom ekipom u pecanju, te napunio baterije za nastavak izuzetno naporne godine koja ga očekuje. Pored niza ostvarenja na filmskom platnu, Kostić je odlučio da se oproba i u ulozi reditelja.

Kako su naveli domaći mediji, Kostić bi svoj prvenac snimio na temu zaboravljenih heroja Prvog svetskog rata, međutim, još uvek nije javno želeo da govori na ovu temu, s obzirom da je sve na dugačkom štapu.

Komentari (0)

Loading