Čuvena beogradska lepotica otkrila tajnu večite mladosti: Botoks je budalaština!

Autor:

01.06.2021 21:47

Foto:

Foto:

Jelena Tinska bila je jedna od najpopularnijih lepotica i fatalna zavodnica, koja se može pohvaliti vrlo živopisnom biografijom. Svaki segment njenog života, od porekla, preko prezimena, ljubavnog i porodičnog života i profesionalnih uspona, izuzetno je zanimljiv, ali ono što je nit koja vezuje sve te segmente svakako je njena vanredna i večna lepota



Glumica, balerina, voditeljka, kolumnista i pisac Jelena Tinska, koja je obišla region uz čuvene Lokice i Zdravka Čolića, a kojoj je malo ko mogao da odoli, otkrila je šta je to što je i dan danas, uprkos godinama, čini istinskom lepoticom.

Pročitajte i Svoje najveće ljubavi Jelena Tinska se rado seća, ali danas biste ga teško prepoznali

- Mislim da ima tu puno genetike, svi su mi bili mladoliki, ja ne pušim, ne pijem, ne jedem meso 25 godina i ja vežbam ceo život i imam lepe misli. Jednom prilikom sam rekla, šta ti vredi botoks kad ti iz očiju viri baba! Važna je ta energija, nisu bore problem, taj botoks je budalaština, bitna je naša energija. Nikad u životu nisam bila kod kozmetičara, nikad, nikad - kaže Jelena, prenosi kurir.

Ona dodaje da redovno vežba, a da još uvek može da radi piruete, ali pored fizičke aktivnosti, čini se da je ljubav i mir ono što je neophodno za lepu svakodnevnicu.

- Mnogo hodam, volim život i srećna sam što imam divnu decu, što imam svoj mir i šta mi još treba.

Njen ljubavni život je tema koja je oduvek bila aktuelna, pa je tako nastala i popularna kolumna "Svi moji muškarci", koja je bila izuzetno čitana, a potom je od nje nastala i knjiga.

Pročitajte i Otvoreno pismo Jelene Tinske - Ostale su tuga i lepe uspomene na Igora

-Kad biste vi znali sa koliko malo sam ja muškaraca bila u životu, vi biste rekli da ja lažem. Ja sam imala nekoliko ljubavi, a sad već odavno nemam nijednu - objasnila je Tinska, pa dodala da je pored lepote za epitet zavodnice potrebno još nešto.

- Što se tiče zavođenja, ja sam rođena zavodnica, ja volim da flertujem. Vi imate osobe koje uđu u prostor i ne desi se ništa, a ja kad uđem u prostor – ja sam ušla. Ja emitujem tu energiju. Malo mi je žao što kažu, jao što je nekad bila lepa, pa valjda sam i sad lepa - kaže Jelena i dodaje da joj je najveća ljubav bio Goran Milošević iz grupe "Generacija 5" za koga kaže da je bio lep "kao strašni sud", prenosi kurir.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading