Nakon optužbi za silovanje, Spejsi ponovo na filmskom platnu

Autor:

25.05.2021 11:35

Foto:

Foto:

Osramoćeni američki glumac i oskarovac Kevin Spejsi, optužen za nekoliko slučajeva seksualnog zlostavljanja maloletnika, prvi put je dobio angažman. Spejsi je propast svoje karijere zbog optužbi, koju je doživeo na vrhuncu slave, uporedio sa masovnim gubitkom posla mnogih usled korona virusa, što je šokiralo javnost.



Oskarovac Kevin Spejsi je bio među najplaćenijim televizijskim glumcima na vrhuncu slave dok je glumio beskrupuluznog političara u Netfliksovoj seriji "Kuća od karata", ipak nakon optužbi za seksualno uznemiravanje sve producentske kuće su mu otkazale saradnju.

Pročitajte i Kevin Spejsi zbunio Rimljane: Iskoristili su me kako bi se zabavili (video)

Photo by Frederick M. Brown Getty Images

 

Svetlo na kraju tunela za ovog glumca ipak pojavilo se sredinom prošle godine kada su tužitelji odbacili optužbe protiv njega za seksualni napad na 18-godišnjaka u Nantuketu.

Podsetimo, glumac je imao šest optužnica, ali su se stvari zakomplikovale tokom izlaganja dokaza. Nekoliko žrtava je odustalo od sudskog gonjenja, u jednom slučaju nestao je ključni dokaz - telefon, a jedna od žrtava je u međuvremenu umrla od karcinoma, pa je tako prekinut i poslednji kazneni postupak protiv glumca.

Pročitajte i Odbačene optužbe protiv Kevina Spejsija - Novi početak u životu slavnog glumca?

Photo by Dimitrios Kambouris Getty Images

 

Spejsi (61) se sada vraća na filmski set, a ovo mu je prva uloga nakon niza optužbi za seksualno zlostavljanje koje su iznesene još početkom 2017. godine. Strani mediji pišu da u filmu "The Man Who Drew God" ima manju ulogu policijskog detektiva.

Producent filma, Luis Nero (44), potvrdio je te vesti, a ranije je hvalio Spejsijev glumački talenat.

- Jako sam srećan što je Kevin pristao da učestvuje u mom filmu. Smatram da je odličan glumac i jedva čekam da počne film - rekao je Nero.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading