Imamo i dokaz: I Ruška Jakić je nekad bila mlada!

Autor:

25.05.2021 10:15

Foto:

Foto:

Novinarka i autorka TV emisije "Ljubav i moda", Ruška Jakić svojim primerom je pokazala su godine zaista samo broj, ako tako želimo. Pred četvrtom udajom, puna ljubavi, izuzetno energična, Ruška svaki dan odživi do kraja



Ruška Jakić je kultna lučnost za nekoliko generacija stasalih u Srbiji. Ona je nešto kao prototip "life coacha" i jedan od prvih zagovaralaca samoafirmacije.

Pročitajte i Ruška Jakić otkriva tajnu svoje vitke linije!

Ata Images

 

- Neprestano radim na sebi i volim svaki dan koji osvane, zahvalim se bogu što sam živa, zdrava i što me ništa ne boli. Nemam naviku da vežbam i radim na održavanju linije, samo pijem dosta vode jer znam da je to organizmu potrebno. Verovatno sam dobru genetiku nasledila i od majke,  Evgenije Barberis, ona je bila polu-Čehinja, polu-Grkinja i u poznim godinama je izgledala fantastično - izjavila je Ruška.

A da li je, što se tiče genetike, u pravu, uverite se sami.

Pročitajte i Glamuroznoj svadbi Ruške Jakić prisustvovaće hiljade zvanica iz celog sveta - Voditeljka od grofa očekuje luksuz i pažnju!

Foto Privatni album

 

Na slici, levo, nalazi se Ruškina i Brankova majka, Evgenija Barberis, i zaista izgleda neverovatno mladoliko.

Skroz desno, već tada sa kratkom kosom, koja će ostati njen zaštitni znak, je Ruška, a do nje brat Branko.

Fotografija je nastala 50-tih godina ispred porodične kuće na Lionu, a Ruška ju je rado podelila sa našom redakcijom, ujedno podelivši i neke zanimljive uspomene.

Pročitajte i Ruška Jakić postaje grofica - Otkriven indentitet budućeg supruga televizijske zvezde!

printscreen

 

Po čemu pamtite detinjstvo i mladost?

- Po bratu Branku koji me je, iako je bio šest godina stariji, svugde vodio sa sobom. Od njega sam dobila i prvi šamar jer mi se udvarao njegov najbolji drug. Znao je celu noć da sedi na terasi naše porodične kuće na Lionu i čeka kako bismo kobajagi zajedno došli kući, pošto me je mama samo pod tim uslovom puštala da izađem. Nažalost, više nije među nama. Mnogo sam ga volela -izjavila je Ruška, a potom dala jedan fantastičan savet.

Kako se nosite sa strahom?

- Kada mi zakuca na vrata, samo kažem: “Ruška više ne živi tu”.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading