Sara Jo: Osećam se seksi

Autor:

22.05.2021 12:30

Foto:

Foto:

Posle poslednjih javnih nastupa tokom kojih je demonstrirala imidž vamp žene i zavodnice, pevačica Sara Jo objašnjava kako je kad izađe na scenu senzualnija, moćnija i hrabrija nego u privatnom životu



Kako životno i profesionalno sazreva, pevačica Sara Jo (27) pokazuje sve veću dozu seksepila u svojim javnim nastupima. Od devojčice koju smo upoznali pre osam godina u “Prvom glasu Srbije” razvila se u atraktivnu lepoticu koja se po mnogim parametrima može uporediti sa svetskim muzičkim zvezdama poput Bijonse ili Due Lipe.

Pročitajte i Sara Jo: On ne ume da izgovori moje ime, Đule oprosti mi (video)

Sara Jo Team

 

- Oduvek sam znala kako želim da izgledam dok nastupam, ponekad sam možda i svojeglavo insistirala na tome. Moj stil je prolazio kroz razne transformacije i razvijao se, ali ono što je ostalo još iz vremena kad sam bila slatki pin-up devojčurak u “Prvom glasu Srbije” jeste samopouzdanje na sceni. Znam da je kliše priča o alter egu koji se javlja kad nastupate, ali stvarno je tako. Samo na nastupima mogu da iznesem određene odevne kombinacije, koreografije, pokažem neke emocije, jer scena svašta trpi. Recimo, jedan od mojih glavnih problema je to što previše razmišljam, opterećujem sebe bespotrebnim detaljima, predugo obrađujem svaku informaciju, a kad stanem na pozornicu, sve to prestaje. Tamo sam smelija nego u privatnom životu, osećam se senzualnije, moćnije, oslobođeno svih stega i strahova, i istinski uživam.

Ples na štiklama, “heels dance”, učinio je da na sceni bude ženstvenija i sigurnija.

Pročitajte i Drastična promena imidža - Pogledajte kako Sara Jo nosi kratku kosu! (foto)

Andreja Damnjanović

 

- Najseksepilnije se osećam dok plešem. Ples mi je pomogao u otkrivanju sebe, i na sceni i u privatnom životu. Za mene je igra vrsta oslobođenja, spoznaje, opuštenosti, neka posebna energija. Trenirala sam razne stilove. Prvo hip-hop, pa sam se zaljubila u afričke ritmove, a trenutno se pronalazim u “heels danceu”, plesu na štiklama. To me je u startu zaintrigralo i igram već neko vreme. Probala sam i pol dens, možda ću mu se u nekom trenutku ozbiljnije posvetiti.

Iako smatra da muzičke zvezde ne moraju da izgledaju seksi da bi bile uspešne, na sceni je uvek izazovna. A opet, njeno poimanje izraza “seksi” nešto je drugačije od uvreženog.

Pročitajte i Velika bol u porodici Sare Jovanović - srca su nam nepovratno slomljena!

- Seksi izgled se često vezuje za smele odevne kombinacije, a seksepil neke žene najbolje se vidi u njenom pogledu, manirima, govoru tela. Sve je stvar energije. Postoji mnoštvo svetskih zvezda koje to dokazuju. Hari Stajls ima pomalo pomeren, neobičan stil odevanja, a opet je privlačan. Kao i Adel. Nju krasi takva energija da je u svakom trenutku preseksi. Mogu navesti još milion primera, ali zaključak je da seksepilnost prosto zrači iz neke osobe, bez obzira na to šta ima na sebi. Ona je u stavu i rečenici koju je izgovorila Bili Ajliš kada se nedavno slikala u halterima za naslovnicu britanskog Voguea: “It’s all about what makes you feel good.” Sve počinje od toga kako se izvođač oseća, od toga da li je njemu dobro i prijatno u sopstvenoj koži. Ceo intervju pročitajte u našoj Gloriji

Komentari. (0)

Loading