"Prijatelji" ponovo na okupu (VIDEO)

Autor:

19.05.2021 22:44

Foto:

Foto:

Prijatelji - jedna od najpopularnijih serija svih vremena će se konačno vratiti sa novim sadržajem posle 17 godina. HBO Max konačno otkrio prvi trejler za Friends: The Reunion



Prošle godine otkriven je plan da se ekipa "Prijatelja" još jednom okupi, te se sada polako bližimo izlasku specijala "Friends: The Reunion". 

HBO Max je objavio i prvi trejler koji traje nešto više od dva minuta, a Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisu Kudrov, Mata LeBlanka, Metjua Perija i Dejvida Švimera će dočekati Džejms Korden u ovoj specijalnoj emisiji gde će glavni fokus biti na nostalgiji.

Pročitajte i Žurka se nastavlja za mnogobrojne obožavaoce kultnih "Prijatelja"

Getty Images

 

Kao što se da primetiti iz trejlera, ova ekipa će se okupiti u istom studiju koji se nalazi u Berbanku (Kalifornija), te će fanovi moći da se prisete lokacija kao što su stanovi u kojima su ovi likovi provodili najviše vremena. Trejler počinje tako što prikazuje glumačku ekipu koja igra kviz o ovoj seriji.

Poznato je da će se u "ponovnom okupljanju" pojaviti i slavne ličnosti, kao što su Dejvid Bekam, Džastin Biber, Sindi Kraford, Lejdi Gaga, Kit Harington, Tom Selek, BTS, Ris Viterspun i mnogi drugi. Mnogo toga se još uvek ne zna o ovom specijalu, ali je otkriveno da ne postoji scenario.

Pročitajte i Ljubav koja je sve promenila - Zvezda serije 'Prijatelji' Metju Peri zaprosio je svoju 22 godine mlađu devojku!

Getty Images

 

Naime, u ovoj emisiji će se glumci pojaviti kao oni sami, a ne u ulozi voljenih likova.

- Ništa nije skriptovano, nismo u liku, već se mi sami pojavljujemo, pravi ljudi. Doduše postoji jedan deo, ali ne želim da otkrivam, kada svi čitamo nešto - istakao je Dejvid Švimer.

Premijera "Friends: The Reunion" zakazana je za 27. maj na striming platformi HBO Max. 

Pogledajte dvominutni trejler za dugo očekivani specijal "Prijatelji: Ponovo na okupu" (Friends: The Reunion).

Pročitajte i Specijalna epizoda serije 'Prijatelji' emituje se 27. maja! Lepu vest potvrdila i Dženifer Aniston!

Sitkom "Prijatelji" je završen 2004. godine posle deset sezona (235 epizoda) u kojima smo mogli da pratimo dogodovštine Čendlera, Fibi, Monike, Džoija, Rosa i Rejčel, a ta serija je i na ovim prostorima stekla kultni status. Sa ponovno okupljanje i oživljavanje poznate atmosfere, članovi originalne postave su navodno dobili po 2,5 miliona dolara.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading