Smiruje mi živce: Nikola Đuričko otkrio recept za miran život!

Autor:

19.05.2021 16:00

Foto:

Foto:

Nikola Đuričko ekskluzivno za naš magazin govorio je da danas više nego ranije veruje da je učinio pravu stvar preseljenjem u Ameriku.



Bezmalo dve godine od kada su napustili Srbiju, glumac Nikola Đuričko i njegova supruga, filmska producentkinja Ljiljana, u ekskluzivnom interjuu Gloriju govore da danas više nego ranije veruju da su učinili pravu stvar preseljenjem u Ameriku, ko im je pomogao u procesu adaptacije u Los Anđelesu, da prate dešavanja u Srbiji i kako će u junu obeležiti 18. godišnjicu braka.

Pročitajte i VELIKO SLAVLJE U DOMU NIKOLE ĐURIČKA!

Na pitanje koliko im znači što žive u Kaliforniji, u blizini okeana i na temperaturi koja tokom cele godine ne pada ispod petnaestak stepeni Celzijusa Nikola je rekao:

- Los Anđeles je zaista poseban i  zbog klime i zbog okeana. Mislim da mi smiruje živce.

Ostatak intervju možete pročitati u aktuelnom izdanju magazina Gloria, a uskoro Vas očekuju i ekskluzivne fotografije Nikole i Ljiljane iz Los Anđelesa.

Gloria magazin

 

 

Boris Jakić

Autor

Komentari. (1)

Loading
Ceca

20.05.2021 08:29

Djuričko je povukao pravi potez. Svi amerikanofili treba da idu u svoju ljubljenu zemlju. I želim im, od srca, da uživaju, do daske, u zapadnim vrednostima i američkom stilu života! Najgore je kada takvi kao Djuričko pljuju po svojoj Srbiji a ne žele da se maknu iz nje! Zato, bravo za Nikolu!