Potresne reči Dee Đurđević odzvanjaju: Čekala sam te danas...

Autor:

18.05.2021 13:00

Foto:

Foto:

Voditeljka Dea Đurđević skrhana je bolom zbog gubitka kolege i velikog prijatelja.



Voditeljka koja je nedavno proživela pravi pakao, te postala simbol borbe i hrabrosti još jednom se suočava sa nezavidnom situacijom. Skrhana bolom zbog tragičnog gubitka, Dea se potresnim rečima oporstima od kolege i velikog prijatelja.

 Pomoćnik glavnog i odgovornog urednika informativnog programa Televizije Pink, čiji je i Dea deo, Aleksandar Vasić iznenada je preminuo u 58. godini života.

Vest o njegovoj smrti potresla je kompletan kolektiv televizije Pink, a pogotovo Deu koja je na društvenoj mreži Instagram objavila oproštajnu poruku svom prijatelju i kolegi, uz njegovu crno belu fotografiju.

Pročitajte i Dea Đurđević zbog njega je raskiinula veridbu - 20 godina stariji muškarac osvojio je njeno srce! (foto)

- Dragi moj Vaskez, ne znam ni šta da ti kažem sad, čekala sam te danas na poslu da mi prokomentarišeš jutarnji i da li sam bila pametna i lepa. A i da kažeš neku dobru šalu. Hvala ti za sve savete - pamtim ih, za sve nasmejane trenutke - prepričavaću ih, a najviše hvala za to što si umeo da prepoznaš dobro u ljudima i što sam imala prilike da radim sa profesionalcem koji je bio toliko nesebičan - poručila je voditeljka u oproštajnoj poruci, te na kraju dodala: 

- Počivaj u miru moj dragi Vaskez.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Ivan

18.05.2021 19:52

Dea je nesrećna, nepismena i jako antipatična osoba. Jednom rečju, katasrašno.