Praznična idila u luksuznoj vili Seke Aleksić: Mi smo spremni!

Autor:

06.01.2021 12:30

Foto:

Foto:



Najradosniji praznik među svim praznicima je Božić. Ovaj praznik tradicionalno se provodi u krugu porodice u toplini doma, a brojne poznate ličnosti s mnogo pažnje dekorišu svoje Božićne trpeze.

Tako je bilo i ovog puta, pevačica Seka Aleksić koja kao i svake godine, Božić provodi u krugu porodice, uživajući u ljubavi i sreći kojom odiše njihov dom i ovog puta potrudila se da svojim naslednicima priredi nezaboravan praznik uz zaista prelepu trpezu, a sve to podelila je sa svojim obožavaocima na Instagram profilu.

Seka je pažnju obratila na svaki detalj, sve je na svom mestu, a praznična trpeza je spremna. Visoke sveće, visoke čaše, stakleni tanjiri s savršeno dekorisanim salvetama kao i tradicionalni venčić na ulazu u porodičnu kuću u Staroj Pazovi samo su neki od detalja koji dominiraju snimkom koji je pevačica okačila na Instagram, a koji je naišao na oduševljenje njenih obožavaoca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Jedan detalj takođe je privukao posebnu pažnju, a to su male poruke koje se nalaze na svakom tanjiru, a koje verujemo, nose posebnu poruku, ipak njihov sadržaj ostaće misterija.

Seka je uz pomenuti snimak otkrila da joj je za celokupnu dekoraciju trebalo svega 45 minuta, te poručila:

- Mi smo spremni, čekamo Božić!

Pročitajte i Kuća kao iz filma: Seka Aleksić pokazala kako će dočekati praznike

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)