Sećanje na Bogoljuba Mitića živi: Đoša je ostavio neizbrisiv trag! (video)

Autor:

12.01.2021 19:15

Foto:

Foto:



Čuveni glumac i komičar Bogoljub Mitić Đoša, koji je iznenada preminuo 22. juna 2017. godine usled posledica srčanog udara, na ovaj dan napunio bi 53 godine.

Glumca je tog kobnog jutra pronašla njegova ćerka Natalija, koja vrdi da će je slika preminulog oca ostati životna trauma.

- Ja sam ga videla i znala da je gotovo, ali i pored toga pokušavala sam da ga reanimiram. Vrišala sam, komšije su me čule i došle u pomoć. Ipak, čim je došla hitna, mogli su samo da konsatuju smrt - rekla je tada za Blic ćerka tragično preminulog glumca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ljanmi_brt_zemunac_officiall

Malo ko je upoznat da je poslednji profesionalni angažman Đoše bio upravo u serijalu Nemanjića koji će se od jeseni prikazivati na RTS-u. Bogoljubu je ponuđena uloga prvog vojskovođe ove dinastije, ipak ovom ostvarenju neće moći da svedoči.

Pročitajte i Srce ga izdalo: Preminuo glumac Bogoljub Mitić Đoša

Život je živeo punim plućima, oduševljavao je naciju, mamio osmeh na lice čak i onim najmrzovoljnijim. Svoju porodicu voleo je više od svega, ipak, određeni deo javnosti naveo je da je bio upleten i u pojedine afere, te je često znao da u javnosi da izjavu koja bi izazvala čuđenje. Ipak, verujemo da će popularni bata Đoša zauvek ostati upamćen kao pozitivan čovek, s odličnim smislom za humor i nesvakidašnjim glumačkim talentom.