Podrška nezaboravu: Koncert benda (ne)normalni u čast Vlade Divljana

Autor:

11.06.2020 11:48

Foto:

Foto:



U četvrtak, 18. juna u klubu BitefArtCafe Summer Stage, sa početkom u 22h održaće se koncert sastava (ne)normalni u čast Vlade Divljana

 

Koncert kojim se slavi život i muzika Vlade Divljana može biti samo najlepši, te iz tog razloga publika može da očekuje veče za uživanje. Sastav (ne)normalni će svirati omiljene numere iz svih perioda bogate Vladine karijere, kao i nekoliko svojih autorskih pesama. Na veliko zadovoljstvo svih članova benda, (ne)normalni će imati i specijalne goste, a posebno ističu činjenicu da će binu podeliti sa Zdenkom Kolarom, dugodišnjim saradnikom Vlade Divljana. Pored Zdenka Kolara, gosti na koncertu će biti Dejan Cukić, Dušan Strajnić (Stray Dogg), Sara Vučenović i Ljuba Miodragović.

- Još kao klinac sam svirao Vladine pesme u jednom kafiću u Staroj Pazovi, i to sam svirao uglavnom one manje poznate, protiv svih pravila, ali nisam bio tu da sviram "šta prolazi" već šta mi duša nalaže. Danas, u moru šunda, važno je čuvati jedan od najvažnijih “usidrenih brodova”, a to je muzika Vlade Divljana. I ne samo to, već i sve ono što je Vlada predstavljao. Ovo je jedna mala podrška nezaboravu i velika nam je čast što ćemo imati priliku da sviramo pesme koje volimo poštovaocima njegove muzike - izjavio je Nenad Jelenković, frontmen benda (ne)normalni.

Sastav (ne)normalni postoji od 2010. godine, a svoje prvo autorsko izdanje (Ne)Kompatibilnost su objavili 2016. godine. U proteklih nekoliko godina ostvarili su saradnju sa mnogim drugim bendovima i izvođačima, a posebno ističu saradnju sa bendom “Ničim izazvan” na singlu koji nosi simboličan naziv “Nečim izazvan”.

Vrata kluba se otvaraju u 20:30h, koncert počinje u 22h, a ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 600 dinara u pretprodaji, odnosno 800 dinara na dan koncerta. Od svake prodate ulaznice, 100 dinara biće prosleđeno u fond “Za Sofijin prvi korak”.

Ulaznice za koncerte možete kupiti online ili na prodajnim mestima servisa www.tickets.rs.

goran.anicic

Autor