Obara rekorde: Vojnu akademiju 3 za samo dve nedelje videlo 100.000 ljudi

Autor:

26.11.2016 22:37

Foto:

Foto:



Film "Vojna akademija 3 - novi početak" za samo dve nedelje prikazivanja, od premijere u Sava centru, 8. novembra, pogledalo je 100.000 gledalaca šširom Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, saopštili su organizatori, a prenosi Tanjug.

Film je već posle prvog vikenda prikazivanja, sa višše od 50.000 gledalaca, postao najuspeššnije domaće ostvarenje u ovoj godini.

Generacija kadeta koje su gledaoci upoznali i zavoleli gledajući seriju “Vojna akademija” na RTS nastavlja svoje avanture, a radnja filma se dešava dve godine pošto su diplomirali. Profesionalne obaveze prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima tih ambicioznih mladih ljudi koje veže prijateljstvo za ceo život.

Jubilarni, sto hiljaditi gledalac je nagrađen na projekciji filma u u Boru uz prisustvo glumačke ekipe filma. Ovom prilikom mnogobrojni gledaoci ispunili su salu i ovacijama pozdravili ekipu filma, a najvišše sreće imao je četvrnaestogodiššnji Nemanja Stefanović iz Bora, koji je ovom prilikom osim družženja i fotografisanja sa ekipom filma, osvojio mobilni telefon.

Glumačka ekipa iz "Vojne akademije" za samo dve nedelje obiššla je Beograd, Nišš, Novi Sad, Kragujevac, Krušševac, ŠŠabac, Smederevo, Lazarevac, Vrššac, Čačak, Aranđelovac, Svilajnac, Valjevo, Inđiju i Veliku Planu.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading