Novi singl Maje Louis " Život bira umetnike”: Svaka žena može da se pronađe u tim rečima

Autor:

18.09.2019 14:00

Foto:

Foto:



Maja Louis  je objavila svoj novi singl pod nazivom “ŽIVOT BIRA UMETNIKE” za izdavačku kuću Lampshade Media. Nova pesma najavljuje prvi solistički album kantautorke pod nazivom "BUĐENJE".

Maja Stojanović Louis se bavi muzikom još od ranog detinjstva. Kada se preselila u Beograd iz Minhena,  gde je rođena i odrasla,  odmah je postala deo Louis benda gde je pevala sa svojim ocem Ljubišom Stojanović Louisom. Ubrzo je osnovala svoj prvi bend pod nazivom "Maja St. Louis " sa kojim je nastupala u klubovima po celom regionu. Takođe je bila član benda " MARAQYA" sa njenim bratom Markom Stojanović Louisom i snimila pesmu "LJUBAV" na koju je publika jako lepo reagovala. 2013. godine se takmičila u X Faktoru gde je bila među deset finalista.

Razna iskustva su je inspirisala da piše pesme a jedna od pesama je i duet sa njenim bratom Markom "SVET JE TVOJ" koja se nalazi na njegovom albumu " EURIDIKA" a pojaviće se i na Majinom albumu koji izlazi 17.oktobra.

-Veoma sam srećna i zadovoljna albumom. Jedva čekam da ugleda svetlost dana i da publika čuje pesme. U svakoj pesmi ima mene i u svakoj postoji poruka. Verujem da svako može da se pronađe u pesmama. Pesmu koja je izabrana za prvi singl je pisala moja draga talentovana prijateljica Bojana Čuljković i mislim da svaka žena može u nekom segmentu života da se pronađe u tim rečima kao što sam i ja. Aranžman smo radili moj brat Marko i ja. Uživajte-poručila je zadovoljna Maja Louis.