Mjuzikl "Fantom iz opere": Ćerka Vasila Hadžimanova kao Kristin

Autor:

18.04.2017 17:42

Foto:

Foto:



Ćerka džez pijaniste i kompozitora Vasila Hadžimanova, sedamnaestogodišnja Marta Hadžimanov, izabrana je za ulogu Kristin u hit mjuziklu "Fantom iz opere" Juga Radivojevića, čija je premijera planirana za oktobar u Pozorištu na Terazijama.

Za dve muške i dve ženske uloge u mjuziklu na audiciju se prijavilo više od sto kandidata, u uži izbor ušlo je 14, a Marta je na kraju dobila ulogu Kristin.

- Primljena sam u zagrljaj Pozorišta na Terazijama i divnih umetnika sa kojima ću u narednih nekoliko meseci pripremati čuveni mjuzikl "Fantom iz opere" - kazala je Marta za Novosti - Hvala na ukazanom poverenju i pruženoj mogućnosti da živim svoj san! Presrećna sam!

Vasil Hadžimanov: Barselona – grad po meri moje ćerke

Nema sumnje da je Marta dobila ulogu zahvaljujući i muzičkim genima. Osim što lepo peva, praunuka Vasila Hadžimanova (koji je iza sebe ostavio više od 5.000 zapisa makedonskih izvornih pesama) i unuka pevača, kompozitora i pesnika Zafira Hadžimanova i pevačice Senke Veletanlić (a po majci unuka pevačice Brankice Vasić Vasilise) je i kompozitor.

Ivana Mihić: U Parizu mi se ispunila želja iz detinjstva

"Fantom iz Opere" jedan je od najpoznatijih naslova u istoriji mjuzikla, a uloga Fantoma poverena je Slobodanu Stefanoviću, a igraju i Dragan Vujić Vujke, Ivan Marković, Slaven Došlo, Milena Vasić, Iva Stefanović, Milan Gromilić i drugi.

Komentari. (0)

Loading