Miloš Timotijević: Bez strpljenja nema glumačkog zanata

Autor:

04.06.2017 16:10

Foto:

Foto:



Glumac Miloš Timotijević, koji je zablistao u filmu “Vlažnost” Nikole Ljuce, i koga publika pamti po roli u popularnoj seriji "Vojna akademija", trenutno snima dve nove serije: "Sumnjiva lica" i "Senke nad Balkanom". Ovaj popularni umetnik ne voli da se medijski previše eksponira, ali zato važi za osobu koja o svemu govori bez dlake na jeziku.

nedelja, 20h @vojna_akademija #tvseries #season3 #actorslife

A post shared by Milos Timotijevic (@milosdtimotijevicofficial) on May 21, 2017 at 5:02am PDT

Na taj način govori i o stanju u srpskom pozorištu danas:

- Iskreno, kada gledam današnje repertoare pozorišta, nije mi žao što me nema na daskama koje život znače. Prosto, to što se nudi u teatru mene ne privlači, to nije moja šoljica čaja. To što se igra “zabavljamo publiku da bi ona zaboravila dva sata posle predstave i šta je gledala” me ne zanima. Profilisano pozorište više ne postoji. Ne znate kada odete u Atelje 212 šta ćete da gledate ili u Narodnom pozorištu. To je sada sve izmešano i u tome je ključni problem. Kulturna politika na nivou pozorišta je potpuno zastranila - kaže Miloš i tvrdi da je u glumačkom poslu strpljenje najvažnije i da svaki umetnik dočeka "svojih pet minuta"

Poslednja epizoda @vojna_akademija 3. Nedelja 20h RTS1 #vojnaakademija3 #tvseries #militaryacademy #actorslife #roksandaivaske

A post shared by Milos Timotijevic (@milosdtimotijevicofficial) on Jun 3, 2017 at 6:56am PDT

- Strpljenje je najbitnije u našem poslu. Moraš biti strpljiv i sačekati svoju priliku. Ako ti dođe prilika a ti je ne iskoristiš, tu je problem - rekao je Timotijević za Blic, uoči kraja treće sezone "Vojne akademije" koja se večeras završava na RTS-u.

Uskoro nastavljamo snimanje @senkenadbalkanom #SenkenadBalkanom #behindthescenes #actorslife #onset

A post shared by Milos Timotijevic (@milosdtimotijevicofficial) on Feb 27, 2017 at 7:49am PST

Komentari. (0)

Loading