Miloš Biković u popularnoj ruskoj seriji "Kuhinja"

Autor:

30.09.2016 22:41

Foto:

Foto:



Popularna ruska visokobudžetna serija "Kuhinja" već neko vreme ulepšava večeri gledalaca Prve televizije utorkom i sredom od 22h, a junaci ovog humorističkog formata već su osvojili brojna srca u našoj zemlji. Interesantno je, međutim, da će se "družini" malog moskovskog restorana "Klod Mone" uskoro pridružiti i naš glumac Miloš Biković, koji će stati rame uz rame sa dokazanim zavodnicima Maksom i Kostjom.

Miloš će se ekipi pridružiti u sedmoj sezoni serije čije snimanje je počelo, sada već davne 2010. godine.

-Serija je rađena pre 6-7 god, nisam sasvim siguran, postoji 6 sezona ‘Kuhinje’, tako da se ja tu posle pojavljujem kao Srbin, vlasnik hotela gde se nalazi restoran, tačnije kuhinja.U seriji sam pravi Srbin. Moj lik je poprilično nezreo, ali bilo je jako zabavno i iskoristio bih priliku da pozovem gledaoce da gledaju ovu fantastičnu seriju. Radnja ovog sitkoma koji je u rekordnom roku osvojio gledaoce u Srbiji, odigrava se u Moskvi, tačnije u ruskim restoranima. Već u prvoj sezoni emitovanja serija je postala apsolutni hit u Rusiji, a kanal STS na kom je emitovana bio je najgledaniji u udarnom terminu.

U prvom planu serijala je mladi, ambiciozni Maksim, Maks Lavrov koji sanja da postane veliko kulinarsko ime. On počinje da radi u najskupljem moskovskom restoranu “Klod Mone” koji drži Dmitri Nagiev, koji je inače poznati ruski glumac. Dok budu pripremali hranu za goste, ispunjavali svoje i tuđe želje, postajali prijatelji ili neprijatelji, ulazili u ljubavne veze… Maks i osoblje restorane zapadaće u neverovatne, nepredviđene komične situacije.

Komentari. (0)

Loading