Majstori krimića uskoro na RTS-u

Autor:

20.09.2016 13:03

Foto:

Foto:



Ljubitelje dobrih krimi zapleta obradovaće nova domaća serija "Ubice mog oca" u režiji Predraga Gage Antonijevića, a koja će uskoro biti emitovana na RTS-u.

Glumačku ekipu čine Nebojša Glogovac, Dragan Mićanović, Katarina Radivojević, Jelisaveta Orašanin, Vuk Kostić, Elizabeta Đorevska, Nataša Ninković, Peđa Bjelac, Slavko Štimac, Mirjana Karanović, Aleksandar Đurica...


Radnja serije od deset epizoda se odigrava u Beogradu, u sadašnjem vremenu. Aleksandar Jakovljević, u tumačenju Vuka Kostića, je mladi, ali već iskusni inspektor koji dobija prvi veliki slučaj - rešavanje ubistva ćerke jedinice uglednog građevinskog preduzimača.

Paralelno sa odvijanjem istrage, koja ide u nekoliko pravaca, Aleksandar je rastrzan između dve žene sa kojima radi na slučaju: mlade laborantkinje-stažistkinje Jelene (Nina Janković), u koju je iskreno zaljubljen, i javnog tužioca Marije (Katarina Radivojević), sa kojom je u vezi.

Aleksandar otkriva da je smrt njegovog pokojnog oca, nekadašnjeg policijskog inspektora, misteriozna i na čudan način povezana sa smrću nevine devojke. Potpuno sam, u borbi za istinu rizikovaće i sopstveni život...

Vecera #RTS #ubicemogoca

A photo posted by @ubice_mog_oca on Jul 12, 2016 at 1:04pm PDT


Režiser, Predrag Gaga Antonijević, zajedno sa Natašom Drakulić je ujedno i autor scenarija. Ovaj uspešni dvojac priprema i film "Zaspanka za vojnike".

Inače, ovo je Antonijeviću prvi projekat u Srbiji još od filma "Spasitelj", u kojem je takođe igrala Nataša Ninković.

Serija je snimana u raskošnoj vili na Senjaku, a emitovanje je planirano za kraj oktobra 2016. godine.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading