Kvintet Duke Bojadžieva na Kolarcu

Renomirani kompozitor, muzički producent i pijanista poreklom iz Makedonije, ali sa adresom u Njujorku, Duke Bojadžiev, predstaviće svoj kvintet 16 septembra u 20 časova u koncertnoj dvorani Kolarac u Beogradu.

Duke Bojadžiev nastupiće sa ekipom vrhunskih muzičara i dugogodišnjih saradnika: virtuoza na klarinetu Ismaila Lumanovskog, koji živi u Njujorku, ali redovno nastupa po dvoranama širom sveta, Tanja Carovska živi i radi u Londonu, a kao vokal se pojavljuje u velikim holivudskim filmovima “The Passion of The Christ,” “Troy,”, Martin Gjakonovski na kontrabasu, živi u Kelnu i jedan je od najtraženijih evropskih džez basista, Kostas Anastasiadis, dolazi iz Grčke, bubnjar i perkusionista sa dugogodišnjom internacionalnom karijerom.


Bojadžiev je kompozitor filmske muzike i muzički producent koji već 15 godina živi u Njujorku i uspešno radi na internacionalnoj muzičkoj sceni. Rođen i odrastao u Makedoniji, Duke je stekao diplomu lekara, ali istovremeno kultivisao svoju strast prema muzici.

Autor: Gloria.rs
Izvor: Promo
Foto: Facebook/Duke Bojadžiev
Podelite sa prijateljima:
Tagovi