Kvintet Duke Bojadžieva na Kolarcu

Autor:

08.09.2016 13:51

Foto:

Foto:



Renomirani kompozitor, muzički producent i pijanista poreklom iz Makedonije, ali sa adresom u Njujorku, Duke Bojadžiev, predstaviće svoj kvintet 16 septembra u 20 časova u koncertnoj dvorani Kolarac u Beogradu.

Duke Bojadžiev nastupiće sa ekipom vrhunskih muzičara i dugogodišnjih saradnika: virtuoza na klarinetu Ismaila Lumanovskog, koji živi u Njujorku, ali redovno nastupa po dvoranama širom sveta, Tanja Carovska živi i radi u Londonu, a kao vokal se pojavljuje u velikim holivudskim filmovima "The Passion of The Christ," "Troy,", Martin Gjakonovski na kontrabasu, živi u Kelnu i jedan je od najtraženijih evropskih džez basista, Kostas Anastasiadis, dolazi iz Grčke, bubnjar i perkusionista sa dugogodišnjom internacionalnom karijerom.

Bojadžiev je kompozitor filmske muzike i muzički producent koji već 15 godina živi u Njujorku i uspešno radi na internacionalnoj muzičkoj sceni. Rođen i odrastao u Makedoniji, Duke je stekao diplomu lekara, ali istovremeno kultivisao svoju strast prema muzici.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading