Korak(om) do sna!

Prvi korak ka cilju za neke je već uspeh. Ovo je priča o vrednosti svakog koraka, koja je dotakla i pokrenula mnoge.


Tamara Klarić i Bogdan Stevanović, dvoje prijatelja, aktivista NURDOR-a, su pružili korak od Niša do Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj, kako bi prikupili donacije za izgradnju nove, treće po redu Roditeljske kuće.

Konvertovanjem svakog koraka u dinare, privukli su ogromnu pažnju i ubrzali otkucaje srca onih koji su pohitali u šetnju da pomognu mališanima sa onkologije. Nije trebalo puno vremena da se zaposleni u NIS-u, širom Srbije, predvođeni menadžmentom, organizuju i uključe u humanitarnu akciju. Obukli su volonterske majice i kačkete i pokazali plemenitost na delu. Svojom šetnjom su podsetili prolaznike da je aplikacija “Pruži korak“ još uvek otvorena i da za gestove dobre volje nikada nije kasno.

Nepregledna povorka se kretala od Poslovnog centra na Novom Beogradu, sa stajalištima na Brankovom mostu i još nekoliko punktova za vodu i kabanice kao odgovor kišnim oblacima, da ih ne mogu zaustaviti u nameri da sačekaju dvoje hrabrih i mladih ljudi.

NIS kao odgovorna kompanija podržava NURDOR godinama unazad i zajedno su usmereni na brigu o najmlađima. ,,Budućnost na delu“ je slogan NIS kompanije nastao kao potreba i inicijativa za lepši i zdraviji život u zajednici.

– Ne čekajte da neko učini prvi korak, pružimo korak zajedno – poručili su NIS-ovi volonteri.

Autor: gloria.rs
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi