Ko će igrati Fredija Merkjurija u filmu o grupi Kvin?

Autor:

07.11.2016 13:26

Foto:

Foto:



Reditelj hit serijala "X-men", Brajan Singer, trenutno pregovora o snimanju biografskog filma o jednom od najznačajnijih britanskih bendova svih vremena, grupi Kvin.

Prema pisanju stranih medija, film će nositi naziv čuvene numere grupe Kvin - "Boemska rapsodija", a podela uloga je pri kraju. Pitanje koje javnost najviše interesuje jeste ko će igrati najzahtevniju ulogu, rolu jednog od najboljih vokala svih vremena i frontmena benda - Fredija Merkjurija.

Ova velika čast pripala je mladom glumcu koji je ove godine osvojio Emija za glavnu ulogu u hit seriji "Mr Robot" - Ramiju Maleku!

Da mu je Emi doneo veliku popularnost, govori i činjenica da se Malek na kastingu za ovu ulogu pobedio Sašu Barona Koena i Bena Višoua.

Fanovi grupe Kvin su očigledno zadovoljni izborom glavnog glumca za ulogu legendarnog Merkjurija, a istog mišljenja je i član benda Brajan Mej koji je na svom Instagram profilu čestitao Meleku na ovoj ulozi.

Prema pisanju portala "Deadline", film o legendarnoj grupi Kvin prema scenariju "The Theory of Everything" autora Entonija Mekartena, produciraće "20th Century Fox" i "New Regency", a početak snimanja je zakazan za 2017. godinu.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading