Izložbom fotografija najavljena premijera kontroverznog filma Luke Bursaća "Afterparti"

Autor:

31.03.2017 13:29

Foto:

Foto:



Bioskopska premijera filma “Afterparti” Luke Bursaća, jednog od filmova o kojima se najviše priča od Festa 2017, zakazana je za 6. april u bioskopu Cineplexx u Ušću. Tim povodom u Ušće Shopping centru postavljena je izložba fotografija “Noćni život Beograda u Afterpartiju”.

Izložba predstavlja fotografije noćnog života prestonice viđenog okom filmske kamere, ovog mladog i kontroverznog reditelja, kao i glavnih likova u filmu koji predstavljaju generaciju mladih ljudi čiji se snovi, planovi i život u najvećoj meri svode na izlaske i provod.

Fotografije su i potpisali akteri filma, a izložba će biti postavljena u Ušću do 7. aprila.

Film “Afterparti” potpisuje najmlađa autorska ekipa u poslednjih nekoliko godina na čelu sa rediteljem Lukom Bursaćem, i kao takav najavljuje nov pristup i nove teme u domaćem filmu.

U poznatom beogradskom klubu "Line" živi se noćni život o kom pričaju svi. Mare barmen (Rade Ćosić), Tijana garderoberka (Jana Milosavljević) i Stefan (Nikola Šurbanović) koji radi kao obezbeđenje, su najbolji prijatelji koji rade zajedno u ovom klubu. Oni su svedoci najrazličitijih događaja iz noćnog života tj. klabinga koji je ujedno postao i način njihovog života. Međutim, Mare ima druge ambicije - da postane glumac. Kada preko interneta sazna za kasting za jednu od poznatih serija, odlučuje da ode i pokuša promeniti život...

Takođe, film predstavlja i novu generaciju mladih glumaca Radeta Ćosića, Nikolu Šurbanovića, Vladimira Gvojića, Janu Milosavljević koji su na jedan specifican način predstavili noćni život u Beogradu, uz pomoć iskusnih glumaca, takođe aktera u “Afterpartiju” Lidije Vukićević, Dragana Jovanovića i Slobodana Beštića.

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading