Humor za duhovite: Autobiografski stendap šou Nikole Đurička u Beogradu

Autor:

31.10.2018 10:43

Foto:

Foto:



Popularni glumac Nikola Đuričko izvešće 2. novembra u beogradskoj Kombank dvorani autobiografski stendap šou “Sve što ste oduvek hteli da znate o Džoniju, a niste smeli da ga pitate”.

- Volim kad se ljudi smeju dok pričam. Psihijatri bi rekli da sam egoista. Ne želim da rastužim ili uozbiljim one koji me slušaju, imam potrebu da ih nasmejem. Osećam radost dok to radim - istakao je Đuričko u intervjuu koji možete pročitati u najnovijem broju magazina "Gloria".

Iako je, po sopstvenom priznanju, to sebi obećao za 40. rođendan, Đuričko sa zakašnjenjem od tri godine ispunjava rođendansku želju i publici daje priliku da o njemu sazna što do sada nije znala.

– Kada sam napunio 40 godina jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim moj stendap šou. Mnogo prijatelja mi je već savetovalo da to uradim, nadam se da nisu bili samo ljubazni. Devetog jula sam napunio 43. Šta se desilo i zašto mi je bilo potrebno tri godine? Možda me je život malo pregazio? Znam pouzdano da sam materijal imao sve vreme spreman. Znam, takođe da sam bio malo uplašen od nepoznatog. No kako god, ja nastupam! – rekao je glumac.

“Sve što ste oduvek hteli da znate o Džoniju, a niste smeli da ga pitate” publici će otkriti  zašto je Nikola nosio helanke, kako je izgubio 40 klinaca, a kako je dobio dva nagradna izlaska u grad u vojsci, za koliko je prodavao putovanja na Havaje, ali i čuti brojne anegdote iz života popularnog glumca.

Nakon večerašnjeg gostovanja u Šapcu, nastup u Kombank areni drugi je po redu u okviru turneje kojom Đuričko planira da obiđe više od 50 gradova u Srbiji i regionu, i sa publikom podeli malo "humora za duhovite".

Maja Gašić

Autor