Dve decenije uspešne karijere: “Retrospektal” Marka Nastića zakazan za 19. maj

“Retrospektal” – jedinstveno muzičku putovanje Marka Nastića kojim naš najpoznatiji di-džej obeležava 20 godina karijere zakazan je za 19. maj u hangaru Luke Beograd

Објава коју дели Marko Nastic (@markonast) дана


Za sve ljubitelje elektronske muzike i kvalitetnog klabinga Marko je odlučio da napravi vremensku mašinu koja će svojih 3.000 putnika povesti na do sada neviđeno putovanje kroz poslednjih 20 godina elektronske muzike. Tom mašinom će, naravno, pilotirati Marko, ali će mu se na poziciji kopilota naći i 20 njegovih drugara di-džejeva. Upravo sa njima će Marko, tokom cele noći, vrteti b2b i podsetiti nas na kvalitetnu muziku koja je obeležila domaću elektronsku scenu poslednje dve decenije.

Retrospektakl počinje povratkom u 1997. godinu, a završava se u 2017, pri čemu će se na svakih 20 minuta smenjivati po jedna godina i u njoj po četiri najveća klupska hita koja su obeležila tu godinu – dakle, numere koje svi dobro pamtimo.

Објава коју дели Marko Nastic (@markonast) дана

Stari, iskusni klaberi će bez dileme doživeti svojevrstan fashback koji evocira lepe uspomene, dok će za mlađe generacije ovakav događaj biti prilika da u jednoj noći prođu kroz sve muzičke momente domaćeg klabinga i bukvalno učestvuju u evoluciji elektronike do oblika u kom je danas poznajemo.

Karte za RETROSPEKTAKL puštene su danas u prodaju, a mogu se nabaviti putem prodajne mreže Eventima kao i elektronskim putem, preko sajta www.eventim.rs.

Autor: Gloria.rs
Foto: Privatni album/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi