Glumac Nikola Đuričko izvešće 31. oktobra u Šapcu autobiografski stendap šou “Sve što ste oduvek hteli da znate o Džoniju, a niste smeli da ga pitate”.

Kroz duhovite odgovore na brojna pitanja vezana za njegov život, prošlost, kao i stavove o određenim temama, Đuričko daje publici priliku da o njemu sazna sve što dosad nije znala.

- Kada sam napunio 40 godina jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim moj stendap šou. Mnogo prijatelja mi je već savetovalo da to uradim, nadam se da nisu bili samo ljubazni. Devetog jula sam napunio 43. Šta se desilo i zašto mi je bilo potrebno tri godine? Možda me je život malo pregazio? Znam pouzdano da sam materijal imao sve vreme spreman. Znam, takođe da sam bio malo uplašen od nepoznatog. No kako god, ja nastupam! - kaže glumac.

 

Nikola će sutra publici u Šapcu otkriti šta je morao da peva u prvom razredu, zašto je nosio helanke, kako je izgubio četrdeset klinaca, a kako je dobio dva nagradna izlaska u grad, za koliko je prodavao putovanja na Havaje, kao i mnogo drugih anegdota iz života popularnog glumca.