Marija i Milan Popović: Kratki flert sa porocima


Voditeljka nastoji da bude posebno kreativna kad su u pitanju poslastice, pa u braunije i saher tortu stavlja brašno od pasulja, kokosov šećer i crnu čokoladu.

Obično mleko menjam onim od badema, umesto mlečnog biramo puter od lešnika. Nisam od onih domaćica koje mogu satima da stoje pored šporeta, spremam jela koja su gotova za petnaest minuta. Nemam ni vremena ni želje da, recimo, sarmu krčkam satima. Pošto Sofija voli da gleda kanal 24 Kitchen, otkrili smo odličan recept Džejmija Olivera za pastu s kruškama i gorgonzolom. Nedavno sam je prvi put napravila i bila je izvrsna. Rado uvodimo nove ukuse, ali ne bežimo ni od onih tradicionalnih, poput gulaša, pilećeg paprikaša, punjenih paprika, graška, čorbastog pasulja sa suvim mesom i kolenicom. Doduše, Milan prvog dana jede samo pasulj, a drugog samo meso iz pasulja.

On je radeći serijal “Zadnja kuća Srbija” prokrstario zemlju, dospeo do najmanjih zaselaka i na licu mesta se susreo sa posledicama lošeg kombinovanja hrane.

PAGE    1   /   2   /   3   /   4
Autor: Gloria magazin/ Tanja Nikolić
Foto: Gloria magazin/ Jelena Jovanov
Podelite sa prijateljima:
Tagovi